boodschappen-bezorgen-belgie

Aldi

Op zoek naar meer info over de Aldi in België?Bekijk hier relevante informatie zoals acties, openingsuren en meer. De Aldi is een gekende supermarktformulie in België. Deze supermarkt heeft winkels door het hele land. Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen en acties. Consumenten die hiervan profiteren besparen al snel veel geld.

Openingsuren van Aldi
De openingsuren van de Aldi in België zijn wisselend. Het gros van de winkels is 6 dagen geopend. Vaak gaan de deuren rond 8 – 9 uur in de ochtend open, het gros van de supers sluit de deuren weer rond een uur of half 9 ’s avonds. De filialen in grotere steden zijn vaak langer open dan de winkels in kleinere dorpen en steden. Maar in België hoef je helemaal niet meer afhankelijk te zijn van openingstijden. Dat betekent dus dat je niet afhankelijk bent van de openingsuren van de Aldi. Wie online boodschappen doet kan 24/7, 7/7 terecht. Kan ik ook boodschappen bestellen bij de Aldi? Hieronder lees je er meer over.

aldi

Boodschappen reserveren bij Aldi
Boodschappen thuis laten afleveren? Dat is mogelijk doordat steeds meer supers een webshop hebben. Pioniers op dat gebied zijn Delhaize, Colruyt en Albert Heijn. Hoe zit het met online boodschappen doen en thuis laten leveren door Aldi? Zie dan de website (www.aldi.be) voor meer info. Het is niet raar dat steeds meer Belgen online boodschappen doen: Het is gemakkelijk, comfortabel, tijdbesparend, en het scheelt je een hoop frustraties.

Belangrijke Aldi aanbiedingen
Deze supermarkt kennen we allemaal vanwege de vele kortingen. Deze Aldi aanbiedingen kun je snel & eenvoudig bekijken op de site, maar ook in de folder of flyer die in de bus beland. Wil je direct inzicht in alle recente Aldi aanbiedingen van deze week? Bekijk de website , en ontdek alle lopende kortingen en acties. Op de website vindt je some speciale acties en aanbiedingen die niet in de folder worden gecommuniceerd.