boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen Aanbiedingen

Zoek jij aanbiedingen? Ben jij verantwoordelijk voor de boodschappen in je gezin? Doe jij elke week boodschappen? Moet jij elke week weer met de auto of de fiets naar de supermarkt om de boodschappen op te halen? Misschien laat je de boodschappen al wel thuis afleveren. Thuisbezorgen van boodschappen scheelt je een hoop tijd. Dan wil je vast wel besparen op de kosten van al deze producten? Veel mensen geven honderden euro’s per maand uit aan de supermarkt. En dat gaat natuurlijk niet met plezier. Het is noodzakelijk en dat weten supermarkten maar al te goed. Toch kan het een stuk leuker worden als je actief zoekt naar boodschappen aanbiedingen. Supermarkt aanbiedingen zijn er namelijk elke week en bij elke winkel.

Wat voor aanbiedingen zijn er?
Elke supermarkt is anders en heeft dus ook andere soorten aanbiedingen. Bekende voorbeelden van aanbiedingen zijn de 2+1 gratis acties. Hierbij koop je twee producten en krijg je het 3de product er gratis bij (vaak de goedkoopste). Soms krijg je ook een X percentage korting op een artikel of profiteer je van voordeel verpakkingen. De boodschappen aanbiedingen zijn per maand verschillende. Zo zijn er in de zomer meer bbq aanbiedingen en koop je in de winter weer goedkoper wijn en typische kerstartikelen.

Hoe profiteer ik van supermarkt aanbiedingen?
Het is vrij eenvoudig. Soms moet je een spaarkaart gebruiken om de korting te ontvangen echter wordt deze vaak automatisch verrekend bij de kassa. Je gooit de boodschappen in je winkelwagentje en rekent vervolgens af. Op de kassa verschijnt dan de normale prijs en de actie prijs. Moet je zegeltjes inleveren dan is dit het moment dat je dat moet aangeven. Mochten er geen voorwaarden aan de aanbieding zitten dat krijg je de korting helemaal gratis. Handig toch?