boodschappen-bezorgen-belgie

Carrefour

Alles weten over de Carrefour in België?Hier lees je meer over aanbiedingen en openingstijden. De Carrefour is een bekende supermarktketen in België. Je vindt de filialen door het hele land heen. Zoals je wellicht weet zijn er vaak speciale acties. Dankzij deze acties kun je vaak vele euro’s besparen.

Openingsuren van Carrefour
De openingsuren van de Carrefour zijn prettig, maar wisselen per filiaal enorm. In de meeste gevallen zijn ze 6 dagen open, en zondags gesloten. Meestal gaan de winkels om 09:00 ’s ochtends open, de meeste supers zijn vervolgens rond 8 uur in de avond weer gesloten. Met name in de grotere Belgische steden zijn deze filialen een stuk langer geopend. Belgen kunnen vandaag de dag ook steeds vaker bij de online supermarkt terecht. Het is dan opeens mogelijk om ook boodschappen te reserveren buiten de openingsuren van de Carrefour. Online bestel je 7 dagen per week, 24 uur per dag je boodschappen. Kan ik ook boodschappen bestellen bij de Carrefour? Hieronder lees je er meer over.

Carrefour

Online bestellen bij Carrefour
Het lijkt een trend: supermarkten in België bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Albert Heijn, Delhaize en Colruyt maken het de consument al erg makkelijk. Hoe zit het met online boodschappen doen en thuis laten leveren door Carrefour? Surf dan naar de website (www.carrefour.be) voor aanvullende informatie. 1 ding is zeker, online boodschappen doen biedt tal van voordelen: Het is gemakkelijk, comfortabel, tijdbesparend, en het scheelt je een hoop frustraties.

Recente Carrefour aanbiedingen
Bij deze supermarkt kun je al heel lang genieten van extra aantrekkelijke aanbiedingen. Deze Carrefour aanbiedingen bekijk je op je gemak op de website, en natuurlijk ook in de folder die je in de brievenbus krijgt. Nu toegang krijgen tot alle actuele Carrefour aanbiedingen van deze week? Bekijk de website , en profiteer vandaag nog van de beste supermarkt-aanbiedingen. Op de website vindt je some speciale acties en aanbiedingen die niet in de folder worden gecommuniceerd.