boodschappen-bezorgen-belgie

Colruyt

Alle info over de Colruyt in België?Alle recente informatie als aanbiedingen en openingsuren bekijk je hier! De Colruyt is een befaamde supermarkt in België. De winkels vind je terug op vele verschillende plekken. Elke week weer biedt deze super de beste kortingen. Profiteer hiervan, en bespaar veel geld!

colruyt supermarkt

Openingsuren van Colruyt
De openingsuren van de Colruyt variëren nogal. De meeste filialen zijn 6 dagen per week open. Meestal kun je al vanaf een uur of half 9 in de ochtend terecht, het gros van de supers sluit de deuren weer rond een uur of half 9 ’s avonds. Wat je ziet is dat de supers in grotere plaatsen langer geopend blijven dan de kleinere. Supermarkt dicht? Niet getreurd! De online supermarkt is de uitkomst. Dan ben je dus niet gebonden aan de openingsuren van de Colruyt. De online supermarkt sluit namelijk nooit haar deuren. Kan ik online boodschappen doen bij de Colruyt? Onderstaand vind je daarover meer info.

Boodschappen reserveren bij Colruyt
Boodschappen thuis laten afleveren? Dat is mogelijk doordat steeds meer supers een webshop hebben. Wat je ziet is dat Delhaize en Colruyt flink aan de weg timmeren. Weten wat de mogelijkheden rondom boodschappen bestellen en thuis laten afleveren zijn bij Colruyt? Ga dan even naar de website (colruty.be) van deze supermarkt. Geen wonder dat zoveel Belgische consumenten online boodschappen bestellen: Het is gemakkelijk, comfortabel, tijdbesparend, en het scheelt je een hoop frustraties.

Belangrijke Colruyt aanbiedingen
Deze supermarkt kennen we allemaal vanwege de vele kortingen. Deze Colruyt aanbiedingen kun je snel & eenvoudig bekijken op de site, en in de speciale folder die vele Belgen elke week weer ontvangen. Wil je direct meer weten over de meest populaire Colruyt aanbiedingen van deze week? Check de website Colruyt.be, en maak gebruik van een van de vele (tijdelijke) acties. Let op: op de website bekijk je soms extra acties die je niet in de folder aantreft.