boodschappen-bezorgen-belgie

Cora

Op zoek naar meer info over de Cora in België?Bekijk hier relevante informatie zoals acties, openingsuren en meer. De Cora is wijd en zijd bekend als supermarkt in België. Deze keten heeft dan ook filialen op veel verschillende plekken. Elke week weer biedt deze super de beste kortingen. Profiteer hiervan, en bespaar veel geld!

cora supermarktOpeningsuren van Cora
De openingsuren van de Cora variëren nogal. Op zondag zijn de deuren doorgaans gesloten. Meestal kun je al vanaf een uur of half 9 in de ochtend terecht, en sluiten de deuren om 9 uur in de avond. De filialen in grotere steden zijn vaak langer open dan de winkels in kleinere dorpen en steden. Wist je dat je in België steeds vaker buiten openingstijden om boodschappen kunt doen? Dan ben je dus niet gebonden aan de openingsuren van de Cora.

De online supermarkt sluit namelijk nooit haar deuren. Hoe staat het met boodschappen reserveren bij de Cora? Lees direct verder voor meer info

Boodschappen reserveren bij Cora
Boodschappen thuis laten afleveren? Dat is mogelijk doordat steeds meer supers een webshop hebben. Pioniers op dat gebied zijn Delhaize, Colruyt en Albert Heijn. Weten wat de mogelijkheden rondom boodschappen bestellen en thuis laten afleveren zijn bij Cora? Zie dan de website cora.be voor meer info. Geen wonder dat zoveel Belgische consumenten online boodschappen bestellen: Je bespaart veel tijd, het kost weinig moeite, en je profiteert altijd van de beste aanbiedingen.

De scherpste Cora aanbiedingen
Deze supermarkt biedt al jarenlang de meest scherpe acties. De Cora aanbiedingen vind je wekelijks terug op de website, en natuurlijk ook in de folder die je in de brievenbus krijgt. Wil je direct meer weten over de meest populaire Cora aanbiedingen van deze week? Bekijk de website cora.be, en profiteer direct van de beste kortingen en meest aantrekkelijke acties! Let op: op de website bekijk je soms extra acties die niet in de folder worden gecommuniceerd.