boodschappen-bezorgen-belgie

Intermarche

Nieuwsgierig naar de Intermarche in België?Hier lees je meer over aanbiedingen en openingstijden. De Intermarche is wijd en zijd bekend als supermarkt in België. Deze supermarkt heeft winkels door het hele land. Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen en acties. Profiteer hiervan, en bespaar veel geld!

Openingsuren van Intermarche
De openingsuren van de Intermarche zijn niet overal hetzelfde. Het gros van de winkels is 6 dagen geopend. Doorgaans openen de deuren rond 9 uur in de ochtend, de meeste supers zijn vervolgens rond 8 uur in de avond weer gesloten. Wat je ziet is dat de supers in grotere plaatsen langer geopend blijven dan de kleinere. Wist je dat je in België steeds vaker buiten openingstijden om boodschappen kunt doen? Dan ben je dus niet gebonden aan de openingsuren van de Intermarche. Wie online boodschappen doet kan 24/7, 7/7 terecht. Wat is de status van boodschappen reserveren bij de Intermarche? Wanneer je iets verder leest lees je er meer over.

Intermarche

Boodschappen reserveren bij Intermarche
Bij steeds meer Belgische supermarkten kun je de boodschappen online doen en laten leveren. Bekende supers die hier flink mee bezig zijn, zijn onder andere Delhaize en AH. Lijkt het jou wat, online boodschappen doen en alles laten leveren door Intermarche? Check de website (www.intermarche.be) voor actuele informatie. Het is niet raar dat steeds meer Belgen online boodschappen doen: Het is tijdbesparend, het is gemakkelijk, en je betaalt altijd de laagste prijs.

De beste Intermarche aanbiedingen
Bij deze supermarkt kun je al heel lang genieten van extra aantrekkelijke aanbiedingen. Deze Intermarche aanbiedingen kun je snel & eenvoudig bekijken op de site, en in de speciale folder die vele Belgen elke week weer ontvangen. Direct toegang tot de meest recente Intermarche aanbiedingen van deze week? Bekijk de website , en profiteer vandaag nog van de beste supermarkt-aanbiedingen. Let op: op de website bekijk je soms extra acties die niet in de folder worden gecommuniceerd.