boodschappen-bezorgen-belgie

Lidl

Alles weten over de Lidl in België?Bekijk actuele aanbiedingen, openingsuren en andere informatie. De Lidl is een zeer gerespecteerde winkel in België. Je vindt de filialen door het hele land heen. Elke week weer biedt deze super de beste kortingen. Profiteer hiervan, en bespaar veel geld!

lidl supermarkt

Openingsuren van Lidl
De openingsuren van de Lidl zijn prettig, maar wisselen per filiaal enorm. De meeste filialen zijn 6 dagen per week open. Meestal gaan de winkels om 09:00 ’s ochtends open, het gros van de supers sluit de deuren weer rond een uur of half 9 ’s avonds. Het zal je niet verbazen: De supers in de grotere steden zijn veel langer geopend dan de kleinere. Belgen kunnen vandaag de dag ook steeds vaker bij de online supermarkt terecht. Dat betekent dus dat je niet afhankelijk bent van de openingsuren van de Lidl. De online supermarkt sluit namelijk nooit haar deuren. Hoe staat het met boodschappen reserveren bij de Lidl? Daarover meer in het volgende kopje.

Boodschappen reserveren bij Lidl
Boodschappen thuis laten afleveren? Dat is mogelijk doordat steeds meer supers een webshop hebben. Pioniers op dat gebied zijn Delhaize, Colruyt en Albert Heijn. Zoek je aanvullende info over het laten afleveren van boodschappen door Lidl? Ga dan even naar de website van deze supermarkt (Lidl.be). Geen wonder dat zoveel Belgische consumenten online boodschappen bestellen: Het kan razendsnel, je profiteert altijd van de beste aanbiedingen, en je sleept niet meer met zware boodschappen.

Recente Lidl aanbiedingen
Deze super staat bekend om de vele en speciale aanbiedingen. De speciale Lidl aanbiedingen vind je wekelijks terug op de website, maar ook in de folder of flyer die in de bus beland. Wil je direct inzicht in alle recente Lidl aanbiedingen van deze week? Surf naar de website Lidl.be, en profiteer direct van de beste kortingen en meest aantrekkelijke acties! Wat je misschien nie wist: Af en toe zie je online speciale acties die niet in de folders worden meegenomen.