boodschappen-bezorgen-belgie

Magda

Alles weten over de Magda in België?Hier check je actuele informatie als aanbiedingen en openingsuren. De Magda is een befaamde supermarkt in België. Deze supermarkt heeft winkels door het hele land. Aanbiedingen vindt je bij deze super altijd in overvloed. Dankzij deze acties kun je vaak vele euro’s besparen.

Openingsuren van Magda
De openingsuren van de Magda zijn niet overal hetzelfde. In de meeste gevallen zijn ze 6 dagen open, en zondags gesloten. Vaak gaan de deuren rond 8 – 9 uur in de ochtend open, de meeste filialens sluiten pas rond 9 uur. De openingstijden van supers in de grotere plaatsen hanteren veel ruimere openingstijden. Belgen kunnen vandaag de dag ook steeds vaker bij de online supermarkt terecht. Dat betekent dus dat je niet afhankelijk bent van de openingsuren van de Magda. Online bestel je 7 dagen per week, 24 uur per dag je boodschappen. Is het mogelijk om boodschappen te bestellen bij de Magda? Wanneer je iets verder leest lees je er meer over

magda supermarkt

Boodschappen reserveren bij Magda
Belgische supersmarkten stellen je steeds vaker in staat om online te bestellen en het thuis te laten leveren. Wat je ziet is dat Delhaize en Colruyt flink aan de weg timmeren. Meer weten over online boodschappen bestellen en alles thuis laten afleveren door Magda? Check de website magda.be voor actuele informatie. 1 ding is zeker, online boodschappen doen biedt tal van voordelen: Het kan razendsnel, je profiteert altijd van de beste aanbiedingen, en je sleept niet meer met zware boodschappen.

Recente Magda aanbiedingen
Deze super staat bekend om de vele en speciale aanbiedingen. De betreffende Magda aanbiedingen vind je wekelijks terug op de website, en natuurlijk ook in de folder die je in de brievenbus krijgt. Wil je direct inzicht in alle recente Magda aanbiedingen van deze week? Neem een kijkje op de website (magda.be) , en ontdek alle lopende kortingen en acties. Let op: Regelmatig vind je hier “internet-only” aanbiedingen die je niet in de folder aantreft.