boodschappen-bezorgen-belgie

Match

Alles weten over de Match in België?Bekijk hier relevante informatie zoals acties, openingsuren en meer. De Match is een zeer gerespecteerde winkel in België. Je vindt de filialen door het hele land heen. Zoals je wellicht weet zijn er vaak speciale acties. Vele Belgen maken hier slim gebruik van, en besparen zo erg veel geld.

match supermarktOpeningsuren van Match
De openingsuren van de Match zijn prettig, maar wisselen per filiaal enorm. In de meeste gevallen zijn ze 6 dagen open, en zondags gesloten. Vaak gaan de deuren rond 8 – 9 uur in de ochtend open, waarna deze supermarkt vaak gesloten is om 8 – 10 uur ’s avonds. Het zal je niet verbazen: De supers in de grotere steden zijn veel langer geopend dan de kleinere. Belgen kunnen vandaag de dag ook steeds vaker bij de online supermarkt terecht. Je kunt dan dus ook boodschappen doen buiten de openingsuren van de Match. De internet-supermarkt is namelijk nooit gesloten. Kan ik ook boodschappen bestellen bij de Match? Onderstaand vind je daarover meer info.

Boodschappen reserveren bij Match
Het lijkt een trend: supermarkten in België bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Wat je ziet is dat Delhaize en Colruyt flink aan de weg timmeren. Hoe zit het met online boodschappen doen en thuis laten leveren door Match? Check de website supermarche-match.be voor actuele informatie. Geen wonder dat zoveel Belgische consumenten online boodschappen bestellen: Het is gemakkelijk, comfortabel, tijdbesparend, en het scheelt je een hoop frustraties.

De scherpste Match aanbiedingen
Deze super staat bekend om de vele en speciale aanbiedingen. De Match aanbiedingen bekijk je op je gemak op de website, en natuurlijk in de huis-aan-huis folder. Wil je direct inzicht in alle recente Match aanbiedingen van deze week? Neem een kijkje op supermarche-match.be, en profiteer direct van de beste kortingen en meest aantrekkelijke acties! Op de website vindt je some speciale acties en aanbiedingen die niet in de folder te bekijken zijn.