boodschappen-bezorgen-belgie

OKay

Meer informatie over de OKay in België?Hier check je actuele informatie als aanbiedingen en openingsuren. De OKay is een gekende supermarktformulie in België. De winkels vind je terug op vele verschillende plekken. Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen en acties. Consumenten die hiervan profiteren besparen al snel veel geld.

okay supermarktOpeningsuren van OKay
De openingsuren van de OKay variëren nogal. De meeste supers zijn op zondag gesloten. Meestal gaan de winkels om 09:00 ’s ochtends open, de meeste supers zijn vervolgens rond 8 uur in de avond weer gesloten. Het zal je niet verbazen: De supers in de grotere steden zijn veel langer geopend dan de kleinere. Belgen kunnen vandaag de dag ook steeds vaker bij de online supermarkt terecht. Dat betekent dus dat je niet afhankelijk bent van de openingsuren van de OKay. De internet-supermarkt is namelijk nooit gesloten. Kan ik ook boodschappen bestellen bij de OKay? Daarover meer in het volgende kopje.

Boodschappen reserveren bij OKay
Het lijkt een trend: supermarkten in Belgie bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Wat je ziet is dat Delhaize en Colruyt flink aan de weg timmeren. Zoek je aanvullende info over het laten afleveren van boodschappen door OKay? Bezoek dan even de okay.colruytgroup.be. 1 ding is zeker, online boodschappen doen biedt tal van voordelen: Het kan razendsnel, je profiteert altijd van de beste aanbiedingen, en je sleept niet meer met zware boodschappen.

De beste OKay aanbiedingen
Deze super staat bekend om de vele en speciale aanbiedingen. Deze OKay aanbiedingen vind je wekelijks terug op de website, en natuurlijk ook in de folder die je in de brievenbus krijgt. Nu inzicht verkrijgen in de beste OKay aanbiedingen van deze week? Surf naar okay.colruytgroup.be , en ontdek alle lopende kortingen en acties. Op de website vindt je some speciale acties en aanbiedingen die niet in de folder worden gecommuniceerd.