boodschappen-bezorgen-belgie

Prima

Alles weten over de Prima in België?Bekijk actuele aanbiedingen, openingsuren en andere informatie. De Prima is een bekende supermarktketen in België. Deze keten heeft dan ook filialen op veel verschillende plekken. Elke week weer biedt deze super de beste kortingen. Consumenten die hiervan profiteren besparen al snel veel geld.

Openingsuren van Prima
De openingsuren van de Prima wisselen per stad en winkel. Het gros van de winkels is 6 dagen geopend. Meestal gaan de winkels om 09:00 ’s ochtends open, de meeste supers zijn vervolgens rond 8 uur in de avond weer gesloten. Met name in de grotere Belgische steden zijn deze filialen een stuk langer geopend. Supermarkt dicht? Niet getreurd! De online supermarkt is de uitkomst. Dan ben je dus niet gebonden aan de openingsuren van de Prima. Online bestel je 7 dagen per week, 24 uur per dag je boodschappen. Wat is de status van boodschappen reserveren bij de Prima? Daarover meer in het volgende kopje.

prima

Online boodschappen doen bij Prima
Het lijkt een trend: supermarkten in België bieden de mogelijkheid om online te bestellen. Bekende supers die hier flink mee bezig zijn, zijn onder andere Delhaize en AH. Meer weten over online boodschappen bestellen en alles thuis laten afleveren door Prima? Surf dan naar de website (www.prima.be) voor aanvullende informatie. Via internet boodschappen bestellen biedt vele belangrijke voordelen: Het is tijdbesparend, het is gemakkelijk, en je betaalt altijd de laagste prijs.

De scherpste Prima aanbiedingen
Deze super staat bekend om de vele en speciale aanbiedingen. De betreffende Prima aanbiedingen kun je stuk-voor-stuk bekijken op de site, maar ook in de folder of flyer die in de bus beland. Direct toegang tot de meest recente Prima aanbiedingen van deze week? Check de website, en ontdek alle lopende kortingen en acties. Let op: op de website bekijk je soms extra acties die niet in de folder te bekijken zijn.