boodschappen-bezorgen-belgie

Smatch

Op zoek naar meer info over de Smatch in België?Hier lees je meer over aanbiedingen en openingstijden. De Smatch is een gekende supermarktformule in België. Je vindt de filialen door het hele land heen. Je profiteert hier dikwijls van zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Dankzij deze acties kun je vaak vele euro’s besparen.

Openingsuren van Smatch
De openingsuren van de Smatch zijn niet overal hetzelfde. In de meeste gevallen zijn ze 6 dagen open, en zondags gesloten. Vroege vogels opgelet: vaak openen de deuren al rond 8 uur, waarna deze supermarkt vaak gesloten is om 8 – 10 uur ’s avonds. De filialen in grotere steden zijn vaak langer open dan de winkels in kleinere dorpen en steden. Belgen kunnen vandaag de dag ook steeds vaker bij de online supermarkt terecht. Dat betekent dus dat je niet afhankelijk bent van de openingsuren van de Smatch. De online supermarkt sluit namelijk nooit haar deuren. Hoe staat het met boodschappen reserveren bij de Smatch? Onderstaand vind je daarover meer info.

Smatch

Online bestellen bij Smatch
Belgische supermarkten stellen je steeds vaker in staat om online te bestellen en het thuis te laten leveren. Bekende supers die hier flink mee bezig zijn, zijn onder andere Delhaize en AH. Lijkt het jou wat, online boodschappen doen en alles laten leveren door Smatch? Surf dan naar de website (www.smatch.be) voor aanvullende informatie. Het is niet raar dat steeds meer Belgen online boodschappen doen: Je bespaart er een boel tijd, energie en moeite mee. Bovendien kun je eenvoudig prijzen vergelijken.

Belangrijke Smatch aanbiedingen
Bij deze super bespaar je al jarenlang op je boodschappen. De speciale Smatch aanbiedingen bekijk je op je gemak op de website, maar ook in de folder of flyer die in de bus beland. Nu toegang krijgen tot alle actuele Smatch aanbiedingen van deze week? Bekijk de website , en profiteer direct van de beste kortingen en meest aantrekkelijke acties! Op de website vindt je some speciale acties en aanbiedingen die je niet terugleest in de wekelijkse folder.