boodschappen-bezorgen-belgie

Supermarkt Folder

Bekijk jij elke week de nieuwe folders vol met korting? Supermarkt folders zijn er niet voor niets, je moet ze zeker gebruiken want je kunt er veel geld mee besparen. Ze staan bomvol leuke deals die vaak maar een week geldig zijn. Daarom moet je er snel bij zijn en niet te lang wachten. De voorraad is vaak beperkt waardoor je beter aan het begin van de week de boodschappen kunt bestellen. Supermarkt folders ontvangen je vaak door de brievenbus of je kunt ze afhalen in een lokaal filiaal van jouw supermarkt. De folders zijn ook online te vinden.

supermarkt folder

Online supermarkt folder

Welke folders zijn er zoal te krijgen? Aldi folder, Albert Heijn folder, Delhaize folder, Prima folder, Carrefour folder, Intermarche folder, Smatch folder, Champion folder, Lidl folder, Match folder, Spar folder, Colruyt folder, Magda folder, Spegelaere folder, Cora folder en de OKay folder. Deze folders zijn ook op internet te bekijken. Bezoek daarvoor de website van de desbetreffende supermarkt en zoek naar “online supermarkt folder”.

Supermarkt folder van deze week
Het is belangrijk dat je altijd goed kijkt naar de datum op de folder. Omdat de folder beperkt te gebruiken is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je altijd wat je moet betalen. Er zijn supermarkten die nog extra folderactie’s hebben mochten bepaalden producten niet meer beschikbaar zijn. Je kunt hiervoor terecht bij een van de supermarkt medewerkers.