boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Beernem

Eenvoudig en gemakkelijk de boodschappen laten bezorgen in Beernem? Online boodschappen doen is iets wat we steeds meer doen. Het bespaart veel tijd en energie, je hebt geen auto nodig, betaalt geen parkeerkosten en je kunt ook buiten de openingstijden van de supermarkt bestellen. Online profiteer je van een gigantisch aanbod. Van Desserten tot aan Sauzen voor pasta & rijst: jij kan het hele assortiment laten bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Op ons portaal kan je aan de slag met uitgebreide info over online bestellen bij de online supermarkt in Beernem.

De praktische pluspunten van online boodschappen doen

  • Het kost je maximaal 15 – 30 minuten.
  • Je profiteert dikwijls van gepersonaliseerde aanbiedingen.
  • Je kunt eventueel ook ‘s avonds bestellen.
  • Je hebt veel meer controle over de uitgaven.
  • Je zoekt zelf een geschikt levermoment (en bezorgadres) uit.
boodschappen-bezorgen-beernem

Online boodschappen bestellen in Beernem

Online de boodschappen doen is erg praktisch voor grotere gezinnen, kleine- en grote bedrijven en ouderen. Alles wat je zoekt, van Verse stokbrood tot Wasmiddel en alle populaire merken zoals Lustucru en McEnnedy bestel je snel en eenvoudig bij de online supermarkt. Je bespaart veel tijd en je kunt eenvoudig vergelijken voor de laagste prijs. Via welke supermarkten kan ik in Beernem online boodschappen bestellen? In onderstaande tabel bekijk je praktische informatie over betrouwbare online supermarkten van het land. Klik door voor meer informatie of om de bezorgservice snel uit te testen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, stap voor stap uitgelegd

Ben je overtuigd en vandaag nog de boodschappen reserveren in Beernem? In het bijgaande 5-stappenplan delen we met je hoe je een eerste bestelling doet.

In 5 stappen de boodschappen reserveren

  1. Bepaal bij welke supermarkt je wilt bestellen

    Maak een keuze voor een thuisleveringsdienst in Beernem. Registreer een eigen account als dit jouw eerste bestelling is.

  2. Kies een afleverdag en tijdstip

    Voer het adres in waar de bezorger kan leveren en kies het gewenste leveringsmoment. De bezorgkosten worden dan ook meteen duidelijk. Bij steeds meer online supermarkten heb je ook de optie voor click & collect (afhaal bij pick-up-point).

  3. Zoeken en bestellen

    Klik elk artikel aan dat je op je online boodschappenlijst wilt zetten. Met behulp van de productcategorieën en handige zoekfunctie vind je moeiteloos alle items die je nodig hebt: van Champagne tot en met Worstjes & apero van allerlei merken zoals Remia en Mona.

  4. Betalen en afronden

    Open het besteloverzicht en betaal direct online. Dat kan door middel van Automatische incasso, Maaltijdcheques, Bancontact, Maestro, MasterCard, Kredietkaart. Achteraf betalen is niet altijd mogelijk.

  5. Volg jouw bestelling

    Jouw reservering wordt verpakt en afgeleverd op het gewenste moment en locatie. Je zal een SMS of mail ontvangen met een specifiek bezorgmoment.

De boodschappen thuisbezorgd in Beernem

Bekijk promoties en kies een leveringsmoment

Supermarkten vergelijken april 2024

In 2024 zijn er heel wat online supermarkten waaruit je kan kiezen. Iedere unieke boodschappen webshop biedt zijn eigen plus- en minpunten. Hieronder ontdek je handige informatie over de meest gekozen bezorgservices in de buurt van Beernem. Bekijk ook informatie over de super-bezorgservices in Dentergem, Wielsbeke en Tielt.

Ontdek de bezorgdienst van Delhaize

Delhaize is een van de meest populaire supers van België. Kies voor de populaire thuisleveringsdienst van Delhaize: eenvoudig een online reservatie maken en kies een afleveradres (thuis of op het werk). Dankzij Click & Collect kan je de bestelling ook afhalen bij een Collect-punt (kies de dichtstbijzijnde).

  • Het minimum bestelbedrag is €60,00, levering vanaf €9,95.
  • Elke week weer scherpe aanbiedingen.
  • De bezorgservice is de hele dag actief.

Colruyt thuisbezorging

Colruyt staat bekend om de laagste prijs garantie, ook als je deze via de webshop besteld. In de slimme webwinkel bestel je in een handomdraai alles wat je nodig hebt. Dit loopt van Slapen en rust tot aan Toetje. Kies je voor Collect&Go? Dan kan je ook jouw bestelling afhalen bij een plaatselijke pick-up locatie.

  • Reserveren vanaf €0, bezorging aan huis beschikbaar vanaf €12,95.
  • Altijd de beste promoties en aanbiedingen.
  • Eenvoudig boodschappenlijst maken op basis van jouw favorieten.

Bestellen bij Carrefour

Carrefour biedt 2 opties: thuisbezorging of ophalen bij een afhaalpunt in de buurt. Online kan je kiezen uit duizenden producten. Verse en houdbare producten van hoge kwaliteit. Met het innovatieve ShipTo wordt het geheel binnen slechts 90 minuten bezorgd!

  • Bestelling reserveren vanaf €0, thuislevering vanaf €9,50.
  • Extra voordeel met de Carrefour Bonus Card.
  • Ook extra hulp bij het koken door het toevoegen van de Simply You maaltijdbox.

Ontdek het voordeel van de online supermarkt

Bestel snel en super eenvoudig de beste acties online. Niet meer sjouwen met zware boodschappen!

Albert Heijn online boodschappen

Albert Heijn is een bekend concern uit Nederland, en ook Belgische klanten kunnen daar nu bestellen. AH levert een heel divers aanbod. Online kun je gebruik maken van aantrekkelijke bonusaanbiedingen. Als gebruiker heb je de keuze uit bezorging op een locatie naar keuze of een handig Pick Up Point. Ook de 2e grootste supermarkt van Nederland, de Jumbo start binnenkort de online verkoop in België.

  • Je moet minimaal bestellen voor €50,00, bezorging vanaf €5,00.
  • Gratis thuislevering dankzij de actieproducten.
  • De Allerhande brengt meer variatie in je eetpatroon.

Optionele boodschappendiensten

Buiten de standaard supers kan jij ook terecht bij andere bezorgdiensten in Beernem. Je kunt denken aan bestelapps zoals Takeaway, Uber Eats en Deliveroo. Populaire flitsbezorgservices zoals DingDong, Gorillas en wellicht later dit jaar ook Zapp, Getir of Flink kunnen binnen 10 tot 15 minuten aan huis leveren. Daarnaast zien we allerlei nieuwe start-ups zoals C-Mercado, Boeren en Buren, Hopr, Pieter Pot. Ze leveren allemaal een unieke propositie. Spar, Cora, Alvo, Lidl, Intermarché doen nog niet aan thuisbezorging.

  • Bestelapps zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway bezorgen ook steeds meer boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices zoals Dingdong, Gorillas en Flink kunnen snel op locatie zijn (handig bij onverwacht bezoek).
  • Maaltijdboxen als bijv. Foodbag, 15Gram, Ekomenu, Marley Spoon bieden kookboxen voor thuis.

Alles wat je moet weten over online boodschappen doen

Hoe moet ik boodschappen reserveren in Beernem?

Dat is eigenlijk niet heel moeilijk. Kies een supermarkt, voltooi de account-registratie, geef door waar en wanneer alles moet worden afgeleverd en vul jouw virtuele winkelwagen. Online heb je toegang tot een royaal aanbod van Zuivel t/m Lollies. Je kunt de bestelling betalen met o.a. Maestro, Kredietkaart, Maaltijdcheques, Visa, MasterCard, Bancontact. Op de bezorgdag ontvang je een tracking link per SMS of Mail met een verwacht tijdstip van bezorging.

Is het duur om alles te laten bezorgen?

De leveringskosten variëren per supermarkt en liggen tussen de €3,00 en €5,00. Doorgaans zijn er promotiecodes voor gratis boodschappen bezorgen in Beernem. Een collect-punt is iets goedkoper. Supers rekenen hiervoor ongeveer €1,25.

Wat is de gemiddelde bezorgtijd?

Bij veel van de shops geldt: een vroege bestelling kan de volgende dag worden afgeleverd. Nieuwe bezorgplatforms bezorgen soms al dezelfde dag. Snelle boodschappenleveranciers als Dingdong, Gorillas en Flink kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 20 – 30 minuten.

Hoe werkt het afhalen van boodschappen bij een pick-up point?

Ben je niet altijd thuis? Je kunt jouw bestelling ook afhalen bij een speciaal pick-up point in Beernem. Je kunt als je terugrijdt van werk naar huis de boodschappen snel afhalen die je al vooraf gekozen hebt. Meestal is het wat betaalbaarder dan thuisbezorging en je hoeft niet speciaal thuis te blijven voor de koerier.


Lokale supermarkten

Vind jij het leuker om echt de winkel zelf te bezoeken? In de opsomming hierna tonen wij adresdetails van fysieke supermarkten in en rondom Beernem (8730) die open zijn in april 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeWakkensesteenweg 43-478720Oeselgem
CarrefourBruggestraat 238730Oedelem
ColruytDeken Darraslaan 668700Tielt
AldiHubert d’Ydewallestraat 50-528730Beernem
SPARLattenklieversstraat 318730Sint-Joris
LidlWingene Steenweg 67a8730Beernem
OKaySijselestraat 488730Oedelem
OKayGruuthusestraat 54-658700Tielt
Adresgegevens van regionale supers in Beernem, West Vlaanderen


Alle plaatsen in deze gemeente

Leave a Comment