boodschappen-bezorgen-belgie

Online Boodschappen Doen

Online boodschappen doen! Een aantal jaren geleden klonk het misschien allemaal nog wat onrealistisch. Want het is toch raar dat een busje al mijn (verse) boodschappen thuis komt afleveren? Tegenwoordig is dit allemaal niet meer zo raar! Op sites als delhaize.be, ah.be en colruyt.be kunnen Belgische consumenten tegenwoordig snel en veilig hun boodschappen online doen. En de eerste berichten klinken positief: experts verwachten dat het aandeel dat online boodschappen doet de komende jaren enorm gaat groeien. Traditionele supermarktketens nemen deze trend dat ook uiterst serieus. Met professionele webshops wordt het volledige assortiment dat je in de fysieke winkels aantreft, nu ook digitaal verkocht. Kortom: online boodschappen doen is booming. En wanneer je kijkt naar de vele voordelen is dat ook helemaal niet raar! Hieronder lees je kort meer over de voordelen van online boodschappen doen!

Voordelen van online boodschappen doen

Via internet gaat het boodschappen doen enorm makkelijk en snel. Jij doet de boodschappen wanneer en waar je maar wilt. 7 dagen per week, 24 uur per dag! Je bepaalt zelf hoeveel je uitgeeft, en kunt ten alle tijde profiteren van de meest recente aanbiedingen. De supermarkten garanderen bovendien stuk voor stuk dat jouw boodschappen “vers” zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een rotte appel!

Let wel: bij online boodschappen doen betaal je vaak wel zogenaamde voorbereidingskosten. Dit zijn een soort van servicekosten. De supermarkt moet immers jouw bestelling verzamelen, inpakken en bezorgen. Soms geldt dat de eerste keer dat je de boodschappen reserveert, je geen bereidingskoten hoeft te betalen. Ook Albert Heijn heeft regelmatig aantrekkelijke acties waarmee je geen bezorgkosten hoeft te betalen. Probeer het dus zelf eens uit: Boodschappen reserveren en thuis laten afleveren.

Start jij met online boodschappen doen? Dan mag je online altijd dezelfde lage prijzen verwachten als in de “gewone” winkels. Soms zijn er wel speciale acties die bijvoorbeeld alleen gelden in de supermarkt, of juist alleen gelden voor online klanten!