boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen aan huis leveren

Boodschappen aan huis laten bezorgen? Dat klinkt jou misschien wel als muziek in de oren! Veel Belgen zijn niet bepaald fan van het bezoeken van de plaatselijke supermarkt. Veel gehoorde klachten zijn dat het lang duurt, dat het druk is in de supermarkt, en mensen vinden het vervelend om te zeulen met de zware boodschappen. Maar wist je dat dit allemaal verleden tijd kan zijn? Dankzij de vele nieuwe boodschappen bezorgservices in België laat jij je boodschappen eenvoudig en snel aan huis bezorgen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

De supermarkt die thuisbezorgd

Veel zaken laten we tegenwoordig al online bestellen. Denk aan kleding, tickets, vakanties en verzekeringen. Maar boodschappen worden nog relatief weinig online gekocht. Experts verwachten dat dit de komende jaren enorm gaat toenemen. Supermarkten zetten vol in op online boodschappen doen. En boodschappen aan huis laten bezorgen is tegenwoordig geen enkel probleem meer. In veel gevallen kun je de boodschappen de volgende dag al bij je thuis laten bezorgen! Het gemak neemt toe, het online assortiment neemt toe, en doordat er zoveel spelers zijn worden de prijzen ook lager. Immers: De consument bepaalt waar hij zijn boodschappen doet. Je kunt de beste aanbiedingen scoren bij elke gewenste supermarkt.

Supermarkt die bij je thuis komt

Boodschappen bij jou thuis laten afleveren? Dat is mogelijk! Grote supermarkketens  bieden stuk voor stuk een professionele boodschappen bezorgservice aan. Deze komt de boodschappen bij jou thuisbezorgen wanneer jou dat uitkomt. Ook het Nederlandse Albert Heijn heeft een eigen bezorgservice in België. Vind je boodschappen aan huis laten bezorgen niet handig? Bijvoorbeeld omdat je niet vaak thuis bent? Vaak kun je de supermarkt-producten ook op je werk laten bezorgen. Een andere optie is het zogenaamde afhaalpunt, of pick-up-point. Dit zijn speciale punten, door heel België, waar je jouw bestelling kunt afhalen. Dit is vaak goedkoper, en voor vele Belgen een stuk flexibeler dan het de boodschappen aan huis laten bezorgen.

Boodschappen afleveren

Je boodschappen laten leveren, dat is een uitkomst voor vele Belgen! Niet meer die tijdrovende bezoekjes plannen naar de overvolle supermarkten. Maar gewoon alle benodigde boodschappen bij jou thuisbezorgd! Boodschappen laten leveren wint enorm aan populariteit. Dat komt omdat het ons Belgen steeds gemakkelijker wordt gemaakt. We konden al enorm veel via internet bestellen. Denk aan electronica, vakanties, kleding en muziek. Maar tegenwoordig is online boodschappen doen ook een fluitje van een cent! En daarbij komt: boodschappen laten leveren is een service die vrijwel altijd (tegen betaling) wordt aangeboden. De koeriers van bijvoorbeeld Delhaize of Albert Heijn leveren alle (zware) boodschappen lekker gemakkelijk bij jou aan huis. Je kunt er ook voor kiezen om de boodschappen op een ander adres te laten leveren. Bijvoorbeeld op je werk. Het is in dat geval overigens wel handig als je de boodschappen ergens koel kan zetten. Het meest gangbare alternatief voor boodschappen laten leveren is het zogenaamde pick-up-point. Dit is een plek (soms een winkels, soms een speciaal afhaalpunt), waar jij jouw complete supermarkt-bestelling kan afhalen.

Wat kost het om de boodschappen te laten leveren?

Boodschappen laten leveren is (in sommige gevallen) nog een vrij kostbare service. Bij een grote bekende Belgische keten betaal je bijvoorbeeld 9 euro voor een reservatie lager dan 100 euro. Bestel je tussen de 150 euro en 300 euro? Dan betaal je “slechts” 5 euro voor de bezorgen. Boodschappen gratis laten leveren kan vanaf een order van minimaal 300 euro. Een goedkoper alternatief is vaak dat je de boodschappen zelf afhaalt.  AH biedt dergelijke services tegen een zeer aantrekkelijk tarief aan. Je moet dan dus nog wel even zelf naar het afhaalpunt rijden, maar je vermijdt wel de drukte in de supermarkt. Bovendien worden alle boodschappen snel in jouw auto geladen. Je hebt er dus nauwelijks werk mee!