boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen Aanbiedingen

Zoek jij aanbiedingen? Ben jij verantwoordelijk voor de boodschappen in je gezin? Doe jij elke week boodschappen? Moet jij elke week weer met de auto of de fiets naar de supermarkt om de boodschappen op te halen? Misschien laat je de boodschappen al wel thuis afleveren. Thuisbezorgen van boodschappen scheelt je een hoop tijd. Dan wil je vast wel besparen op de kosten van al deze producten? Veel mensen geven honderden euro’s per maand uit aan de supermarkt. En dat gaat natuurlijk niet met plezier. Het is noodzakelijk en dat weten supermarkten maar al te goed. Toch kan het een stuk leuker worden als je actief zoekt naar boodschappen aanbiedingen. Supermarkt aanbiedingen zijn er namelijk elke week en bij elke winkel.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen


Wat voor aanbiedingen zijn er?
Elke supermarkt is anders en heeft dus ook andere soorten aanbiedingen. Bekende voorbeelden van aanbiedingen zijn de 2+1 gratis acties. Hierbij koop je twee producten en krijg je het 3de product er gratis bij (vaak de goedkoopste). Soms krijg je ook een X percentage korting op een artikel of profiteer je van voordeel verpakkingen. De boodschappen aanbiedingen zijn per maand verschillende. Zo zijn er in de zomer meer bbq aanbiedingen en koop je in de winter weer goedkoper wijn en typische kerstartikelen.

Hoe profiteer ik van supermarkt aanbiedingen?
Het is vrij eenvoudig. Soms moet je een spaarkaart gebruiken om de korting te ontvangen echter wordt deze vaak automatisch verrekend bij de kassa. Je gooit de boodschappen in je winkelwagentje en rekent vervolgens af. Op de kassa verschijnt dan de normale prijs en de actie prijs. Moet je zegeltjes inleveren dan is dit het moment dat je dat moet aangeven. Mochten er geen voorwaarden aan de aanbieding zitten dat krijg je de korting helemaal gratis. Handig toch?

Met extra voordeel bestellen

Wie boodschappen doet weet het als geen ander; de prijzen wisselen voortdurend. Daarom is het van belang dat je de kortingsacties goed in de gaten houdt. Elke week zijn er nieuwe supermarkt folders beschikbaar die vol staan met leuke aanbiedingen. Korting op de boodschappen willen we allemaal wel, en het is ook voor iedereen mogelijk. Door altijd voordat je naar de winkel gaat de actuele prijzen te checken sta je nooit meer voor verrassingen. Tussen supermarkten zijn niet alleen de prijzen verschillend. Ook de spaaractie’s en extra’s kunnen erg divers zijn. Zo heb je supermarkten waarbij je kunt sparen voor korting of bepaalde producten of voor korting op een uitje.

Wat voor supermarkt kortingen zijn er?

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om supermarkt korting. Zo zijn er 1+1 gratis aanbiedingen of 25% korting bij aankoop van 4 producten uit dezelfde categorie. Ook kun je voordeel-verpakkingen rekenen onder discount. Waarom? Je krijgt dan vaak veel meer inhoud voor dezelfde prijs. Vooral voor gezinnen kan dit aantrekkelijk zijn. Of als je bijvoorbeeld vaak boodschappen voor de lange termijn doet. Ook online kun je profiteren van actie’s. Vaak zijn de prijzen online hetzelfde als in de supermarkt zelf.

Kortingscode voor supermarkt
Er zijn supermarkten die online boodschappen doen mogelijk hebben gemaakt. Je kunt hier, net als bij de grote webwinkels, ook een kortingscode gebruiken. Hiermee krijg je bijvoorbeeld gratis verzending of extra korting op je boodschappen. De bestellingen worden namelijk vaak niet standaard gratis geleverd. Actuele kortingscodes plaatsen wij op deze pagina zodat jij kunt profiteren van dit voordeel.

Online supermarkt folder

Bekijk jij elke week de nieuwe folders vol met korting? Supermarkt folders zijn er niet voor niets, je moet ze zeker gebruiken want je kunt er veel geld mee besparen. Ze staan bomvol leuke deals die vaak maar een week geldig zijn. Daarom moet je er snel bij zijn en niet te lang wachten. De voorraad is vaak beperkt waardoor je beter aan het begin van de week de boodschappen kunt bestellen. Supermarkt folders ontvangen je vaak door de brievenbus of je kunt ze afhalen in een lokaal filiaal van jouw supermarkt. De folders zijn ook online te vinden. Welke folders zijn er zoal te krijgen? Aldi folder, Albert Heijn folder, Delhaize folder, Prima folder, Carrefour folder, Intermarche folder, Smatch folder, Champion folder, Lidl folder, Match folder, Spar folder, Colruyt folder, Magda folder, Spegelaere folder, Cora folder en de OKay folder. Deze folders zijn ook op internet te bekijken. Bezoek daarvoor de website van de desbetreffende supermarkt en zoek naar “online supermarkt folder”.

Supermarkt folder van deze week
Het is belangrijk dat je altijd goed kijkt naar de datum op de folder. Omdat de folder beperkt te gebruiken is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je altijd wat je moet betalen. Er zijn supermarkten die nog extra folderactie’s hebben mochten bepaalden producten niet meer beschikbaar zijn. Je kunt hiervoor terecht bij een van de supermarkt medewerkers.