boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Maldegem

Gemakkelijk en snel de boodschappen laten bezorgen in Maldegem? Online boodschappen doen is iets wat steeds meer Belgen doen. Het bespaart veel tijd en energie, je hebt geen auto nodig, betaalt geen parkeerkosten en je bestelt waar en wanneer jij dat wil. Het assortiment van de online super is groot. Van Bieren tot aan Gekookte vis: jij kan het snel en eenvoudig laten thuisbezorgen wanneer jij dat wil. Op Boodschappenbezorgen.be check je praktische info over online bestellen bij de online supermarkt in Maldegem.

Positieve aspecten van online boodschappen doen

  • Het bespaart veel tijd en en energie.
  • Altijd netjes en vers geleverd aan de deur.
  • Een actueel assortiment met seizoensproducten.
  • Je koopt veel gerichter wat je echt nodig hebt.
  • Je kunt zelf kiezen waar en wanneer er geleverd wordt.
boodschappen-bezorgen-maldegem

Online boodschappen bestellen in Maldegem

Via internet de boodschappen doen is ideaal voor jonge gezinnen, bedrijven en hulpbehoevenden. Het actuele aanbod van Basmati rijst tot Elektrisch en jouw favoriete producten van merken als Sicilia of Van Houten worden zonder moeite thuis geleverd. Dit levert veel tijd op en je profiteert altijd van de beste aanbiedingen. Bij welke supermarkt kan ik in Maldegem online boodschappen bestellen? In onderstaand schema bekijk je praktische info over populaire online supermarkten waar je kunt bestellen. Kies een van de aanbieders om de dienst nader te onderzoeken of om direct jouw virtuele winkelwagen te vullen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, hoe werkt thuislevering?

Enthousiast, en direct de wekelijkse boodschappen reserveren in Maldegem? In het stappenplan hieronder lees je exact welke stappen je moet doorlopen.

De boodschappen reserveren in 5 stappen

  1. Selecteer een supermarkt

    Kies een leverancier met thuisleveringsdienst in Maldegem. Meld je aan met jouw gegevens wanneer het de eerste keer is dat je gaat bestellen.

  2. Kies een bezorgmoment

    Geef je adresgegevens in en selecteer een leveringsmoment dat uitkomt. De leveringskosten zijn dan ook direct duidelijk. In veel gevallen bieden ze ook afhalen bij een pick-up point.

  3. Boodschappen bestellen

    Klik elk artikel aan dat je op je online boodschappenlijst wilt zetten. Dankzij de duidelijke categorieën en zoekfunctie tref je in een handomdraai alle items die je nodig hebt: van Sterke dranken tot Aziatische producten van alle bekende supermarkt-merken als Guinness en Storck.

  4. Online betaling

    Alles gevonden? Rond je bestelling af en maak een keuze uit de betaalmethodes. Populaire betaalmethodes zijn MasterCard, Automatische incasso, Maestro, Visa, Kredietkaart, Maaltijdcheques. Voor veel mensen biedt achteraf betalen ook uitkomst.

  5. De boodschappen worden geleverd

    Jouw reservering wordt gepakt en bezorgd op het vooraf geselecteerde levermoment. Je krijgt vaak nog een track & trace waarin je de meest accurate bezorginfo vindt.

Voordelig boodschappen thuisbezorgd in Maldegem

Check de beste promoties en laat het morgen nog thuisbezorgen

Supermarkten vergelijken mei 2024

In 2024 zijn er meer en meer online supers die aan huis leveren. Iedere afzonderlijke supermarkt heeft zijn eigen voordelen (en negatieve aspecten). In de blokjes hieronder bieden wij actuele info over de bekendste bezorgservices in en rondom Maldegem. Je kunt ook doorklikken voor meer informatie over de online boodschappendiensten in Sint-Laureins, Kaprijke & Assenede.

Thuisleveringsdienst van Delhaize

Er is in elke Belgische regio wel een Delhaize winkel gevestigd. Delhaize biedt ook een snelle thuisleveringsdienst: rond je reservatie volledig af en kies een afleveradres (denk aan huisadressen of werkadressen). Als je kiest voor de Click & Collect optie kan je alle bestelde producten ophalen bij een Collect-punt bij jou in de omgeving.

  • Het minimale orderbedrag is €60,00, thuisbezorging vanaf €9,95.
  • Elke week weer scherpe aanbiedingen.
  • Veel bezorg- en afhaalmomenten beschikbaar.

Colruyt boodschappendienst

Colruyt belooft altijd de laagste prijs, wat bezorging extra aantrekkelijk maakt. Middels de handige online shop bestel je in een handomdraai al jouw benodigde producten. Items zoals Zilvervlies rijst tot aan Bewuste voeding. Middels Collect&Go kan je jouw boodschappen afhalen bij een afhaalpunt in de buurt.

  • Het minimale orderbedrag is €0, aan huis bezorgd vanaf €12,95.
  • Wekelijks hele interessante aanbiedingen.
  • Eenvoudig boodschappen reserveren via de MyColruyt App.

Boodschappen van Carrefour

Bij Carrefour kan je op 2 manieren bestellen: bezorging aan huis of ophalen bij een van de 250 winkels. Het online aanbod omslaat bijna 15.000 artikelen. Verse producten zijn altijd gegarandeerd. Als je kiest voor ShipTo worden jouw producten in 90 minuten thuisbezorgd!

  • Bestellen vanaf €0, bezorgdienst vanaf €9,50.
  • Heel snel bestellen via de eigen App of webwinkel.
  • Gezonder en meer gevarieerd eten via de eigen ontwikkelde Simply You maaltijdbox.

Test nu zelf de snelheid van een online supermarkt

Bestel jouw favoriete boodschappen voordelig online. Alles lekker makkelijk aan huis bezorgd!

Albert Heijn online boodschappen

Albert Heijn is de grootste supermarkt van Nederland, en tegenwoordig kunnen ook Belgen terecht bij deze super. AH voert een zeer uitgebreid aanbod. In de gebruiksvriendelijke webwinkel maak je aanspraak op aantrekkelijke bonusaanbiedingen. Klanten kunnen kiezen voor levering aan huis of een ophaallocatie. Leuk detail: ook de Jumbo wordt gelanceerd in België.

  • Het minimale bestelbedrag is €50,00, bezorging aan huis vanaf €5,00.
  • Reserveer actieproducten en krijg gratis thuislevering.
  • Krijg recept-tips en kookadvies via de Allerhande.

Actuele bezorgservices

In aanvulling op de normale supers zijn er verschillende innovatieve bezorgdiensten in Maldegem. Je kunt denken aan bezorgplatforms zoals Deliveroo, Takeaway en Uber Eats. Populaire flitsbezorgservices zoals DingDong, Gorillas en in een later stadium mogelijk ook Getir, Zapp en Flink staan binnen 10 minuten al op de stoep met jouw boodschappen. Daarbij komen er internet only diensten zoals Butlon, C-Mercado, Hopr, Boeren en Buren. De specialiseren zich op bepaalde punten of producten. Lidl, Cora, Aldi, Intermarché, Alvo hebben nog geen werkende webwinkel.

  • Bestelapps zoals Deliveroo, Takeaway en Uber Eats bezorgen naast maaltijden ook steeds vaker boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices als Gorillas, Flink en Dingdong zijn razendsnel op locatie (ideaal bij vergeten producten).
  • Leveranciers van maaltijdboxen zoals 15Gram, Foodbag, HelloFresh, Marley Spoon maken gezonder koken eenvoudig.

Vragen en antwoorden m.b.t. online boodschappen doen

Hoe werkt dat: boodschappen reserveren in Maldegem?

Dit is niet ingewikkeld. Maak een vergelijking tussen de supers, selecteer je beste optie, registreer een account, geef aan of- en waar je het wilt laten bezorgen en maak je boodschappenlijstje compleet. Je beschikt zo over een royaal assortiment van Dubbelvla t/m Tomaten ketjup. Betalen kan veilig via o.a. Kredietkaart, MasterCard, Bancontact, Visa, Maestro, Automatische incasso. Vlak voor bezorging wordt je per SMS of mail op de hoogte gehouden met de bezorgtijd.

Hoe hoog zijn de bezorgtarieven?

De leveringskosten hangen af van supermarkt en bezorgmoment. Ze liggen tussen de €3,50 en €6,25. Meestal vind je online speciale promoties voor gratis boodschappen bezorgen in Maldegem. Click & Collect is vaak een stukje voordeliger. Supers rekenen hiervoor ongeveer €1,00.

Hoe lang moet ik wachten op mijn boodschappen?

Doorgaans kun je rekening houden met: vroeg bestellen is morgen al thuis leveren. Soms is bezorging dezelfde dag zelfs mogelijk. Snelle boodschappen-aanbieders als Dingdong, Flink en Gorillas kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 10 minuten.

Hoe werkt het boodschappen pick-up point?

Ben jij niet thuis op een van de bezorgmomenten? Laat het dan leveren bij een pick-up point in Maldegem. Dan kun je daar de boodschappen inladen die jij vooraf zelf al gereserveerd hebt. Het is minder duur dan levering aan huis en je hoeft niet thuis te blijven om te wachten op de bezorger.


Supermarkten in de buurt

Geef jij toch de voorkeur aan een echte winkel? In de onderstaande tabel delen we adresdetails van lokale supermarkten in en rondom Maldegem (9990) die open zijn in mei 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeKerselaarstraat 39980Sint-Laureins
CarrefourBrielstraat 839990Maldegem
ColruytKoning Leopoldlaan 29990Maldegem
AldiStationsstraat 100A9990Maldegem
SPARMarktstraat 199990Maldegem
LidlStationsstraat 829900Eeklo
AlvoVoorstraat 93-959970Kaprijke
PrimaOosthoek 39A9968Oosteeklo
Adressen van lokale supers rondom Maldegem, Oost Vlaanderen


Alle plaatsen in deze gemeente

Leave a Comment