boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Longueville

Snel en simpel de boodschappen laten bezorgen in Longueville? Online boodschappen doen is echt doorgebroken in België. Het bespaar je veel kostbare tijd, je hoeft niets te tillen en je kunt bestellen waar en wanneer jou dat uitkomt. Het online aanbod is enorm. Van Verse sappen tot Wijnen: jij kunt dat laten leveren aan huis op een moment dat het jou uitkomt. Op Boodschappenbezorgen.be lees je nuttige informatie over online boodschappen doen bij de online supermarkt in Longueville.

Positieve aspecten van online boodschappen doen

  • Het scheelt je heel veel tijd.
  • Alle zware boodschappen tot aan de voordeur geleverd.
  • Een gigantische assortiment met producten.
  • Je hebt minder last van impulsaankopen.
  • Je bestelling kun je eventueel ook afhalen (pick-up-point).
boodschappen-bezorgen-longueville

Online boodschappen bestellen in Longueville

Online de boodschappen doen biedt uitkomst voor drukke gezinnen, bedrijven en zorginstellingen. Alle artikelen van Knopen tot Overigesoep en alle populaire merken zoals Nautica & Landana bestel je makkelijk en snel via de App of webshop. Dit levert veel tijd op en je betaalt nooit teveel voor jouw boodschappen. Bij welke supers kan ik in Longueville online boodschappen bestellen? In de tabel hierna delen we praktische info over erkende online supers in België. Kies een van de aanbieders om alle bestelvoorwaarden te bekijken of om meteen te bestellen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, hoe gaat dat in z’n werk?

Lijkt het jou wel wat, en wil je direct jouw boodschappen reserveren in Longueville? In het bijgaande 5-stappenplan vertelt onze expert waar je op moet letten.

Boodschappen reserveren in 5 stappen

  1. Maak een keuze uit de beschikbare supermarkten

    Maak een keuze voor een thuisleveringsdienst in Longueville. Meld je eerst even aan als je gegevens nog niet bekend zijn.

  2. Kies de meest ideale bezorgoptie

    Geef je adresgegevens in en reserveer jouw leveringsmoment. De bezorgkosten worden dan ook meteen duidelijk. Bij de meeste supermarkten bieden ze ook collect, afhalen bij een pick-up-point.

  3. Zoeken en bestellen

    Vul jouw winkelmand met de producten van jouw lijstje. Middels de herkenbare categorieën en handige zoekfunctie bekijk je eenvoudig alle producten die je wil bestellen: van Visfilets tot aan Pizza van veel populaire merken zoals Jack Klijn en Dole.

  4. Voer betaalgegevens in en bevestig

    Check jouw besteloverzicht en voer de betaalgegevens in. Dat kan door middel van Automatische incasso, Kredietkaart, Bancontact, Maestro, Maaltijdcheques, Visa. Achteraf betalen is niet altijd mogelijk.

  5. Thuislevering van de boodschappen

    De bestelling wordt compleet gemaakt en snel aan huis geleverd op het tijdstip en het adres dat je gekozen hebt. Ze sturen een Track & Trace bericht waarin je meer actuele info vindt over de bezorging.

De boodschappen thuisbezorgd in Longueville

Check de beste promoties en laat het morgen nog thuisbezorgen

Supermarkten vergelijken april 2024

In Vlaanderen en Wallonië zijn er steeds meer internet supers die bij je thuis leveren. Iedere unieke boodschappenshop heeft zo zijn eigen kenmerken. In het gedeelte hieronder tonen wij aanvullende info over de verschillende bezorgservices in de omgeving van Chaumont-Gistoux. Zoek je een andere plaats? Wij bieden ook info over de super-bezorgservices in Dion-Valmont, Corroy-Le-Grand & Bonlez.

Online boodschappen doen bij Delhaize

Delhaize is een van de meest populaire supers van België. Steeds meer Belgen gebruiken hun snelle thuisleveringsdienst: rond je reservatie volledig af en kies een afleveradres (aan huis maar ook voor bedrijven). Als je kiest voor de Click & Collect dienst kan je jouw order zelf komen ophalen bij een Collect-punt (kies de dichtstbijzijnde).

  • Het drempelbedrag is €60,00, levering vanaf €9,95.
  • De actuele promoties zijn eenvoudig in te zien.
  • De bezorgservice is de hele dag actief.

Colruyt

Colruyt biedt hele voordelige producten, ook als je kiest voor thuisbezorging. Op Colruyt.be bestel je in een handomdraai alle wekelijkse boodschappen. Items zoals Cassis tot Asperge en artisjok en selderij. Kies je de optie Collect&Go? Dan kan je jouw boodschappen afhalen bij een pick-up point in de buurt.

  • Het minimale orderbedrag is €0, bezorgdienst vanaf €12,95.
  • Meer dan 40 jaar verzekert van de laagste prijs.
  • Online reserveren met de MyColruyt App.

Boodschappen van Carrefour

Bij Carrefour kan je op 2 manieren bestellen: bezorging bij je thuis of zelf afhalen bij een pick-up in de buurt. Consumenten hebben online de keuze uit zo’n 13.000 verschillende producten. De versheid van producten is gegarandeerd. Met ShipTo wordt alles binnen slechts 90 minuten bezorgd!

  • Je moet minimaal bestellen voor €0, bezorgservice vanaf €9,50.
  • Bestel je voor 10 uur ‘s avonds, dan heb je het morgen in huis.
  • Ook extra hulp bij het koken dankzij de Simply You maaltijdbox.

Ontdek het voordeel van de online supermarkt

Scoor de beste aanbiedingen. Vandaag besteld is morgen in huis!

Albert Heijn webshop

Albert Heijn is de supermarkt van onze Noorderburen, en is nu ook beschikbaar in België. AH bezorgd een veelzijdig assortiment. Elke week kun je gebruik maken van bonusaanbiedingen met flinke kortingen. Je hebt de keuze uit bezorging aan huis of een ophaallocatie. Daarnaast zijn er meer Nederlandse supers. Ook de Jumbo opent binnenkort haar deuren in België.

  • Er moet besteld worden voor minimaal €50,00, aan huis bezorgd vanaf €5,00.
  • Iedere week actieproducten voor gratis thuislevering.
  • Toegang tot duizenden recepten via Allerhande.

Andere bezorgdiensten

Buiten de ouderwetse supers kun je ook kiezen voor andere soorten bezorgdiensten in Longueville. Je kunt denken aan bestelapps zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway. Bekende flitsbezorgers zoals Gorillas, DingDong en later mogelijk ook Flink, Getir en Zapp staan binnen 10 minuten al op de stoep met jouw boodschappen. In aanvulling hierop zien we allerlei nieuwe en hippe services Boeren en Buren, Butlon, Hopr, Pieter Pot. Doorgaans kun je hier terecht voor hoge kwaliteit producten. Alvo, Spar, Cora, Intermarché, Lidl bezorgen nog vrijwel niet aan huis.

  • Maaltijdbezorgapps zoals Takeaway, Deliveroo en Uber Eats leveren naast warm eten ook meer en meer boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices zoals Gorillas, Dingdong en Flink kunnen snel op locatie zijn (handig bij onverwacht bezoek).
  • Aanbieders van maaltijdboxen als 15Gram, Marley Spoon, Ekomenu, Foodbag bieden kookboxen voor thuis.

Vragen en antwoorden m.b.t. boodschappen reserveren

Hoe werkt dat: boodschappen reserveren in Longueville?

Dat is eigenlijk niet heel moeilijk. Kies een van de beschikbare supers, voltooi de account-registratie, selecteer een leveringsmoment of afhaalmoment en shop online. Zo kan jij kiezen uit een royaal aanbod van Uitdeelsnoep tot o.a. Afbakbroodjes. Je kunt de bestelling betalen met o.a. Automatische incasso, Maestro, Bancontact, Maaltijdcheques, Kredietkaart, Visa. Op de dag van levering krijg je een mailtje of een SMS-bericht met een specifiek tijdstip.

Brengen ze ook kosten voor het bezorgen in rekening?

De leveringskosten zijn tussen de €2,75 en €6,00. Normaal promoten supers speciale promotieartikelen voor gratis boodschappen bezorgen in Longueville. Collect (een afhaalpunt) is voordeliger. Je betaalt gemiddeld €2,75.

Hoe snel kan ik mijn boodschappen laten bezorgen?

Vaak kun je profiteren van: vandaag reserveren is morgen geleverd. Carrefour bezorgt met Shipto zelfs binnen 90 minuten. Snelle boodschappenleveranciers als Gorillas, Dingdong en Flink kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 10 minuten.

Hoe werkt het afhalen van boodschappen bij een pick-up point?

Behalve bezorgen kan je ook kiezen voor afhalen bij een van de pick-up points in Longueville. Je kunt op ieder gewenst moment de boodschappen snel afhalen die je al vooraf gekozen hebt. Het is meestal goedkoper dan thuislevering en je kunt zelf bepalen wanneer je het ophaalt.


Supermarkten in de buurt

Geef jij toch de voorkeur aan een echte winkel? In de onderstaande tabel tonen wij namen en adressen van fysieke supermarkten in en rondom Longueville (1325) waar je kunt shoppen in april 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeChaussée de Huy 3081325Chaumont-Gistoux
CarrefourChaussée de Huy 1641325Chaumont-Gistoux
ColruytAvenue des Princes 451300Waver
AldiChaussée de Huy 3041325Chaumont-Gistoux
SPARRue du Village 21320Bevekom
LidlChaussée de Louvain 311320Hamme-Mille
IntermarchéChaussée de Huy 1751325Chaumont-Gistoux
SmatchPriester de l’Epéestraat 111200Sint-Lambrechts-Woluwe
Adressen van supers rondom Chaumont-Gistoux, Waals Brabant

Leave a Comment