boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Lathuy

Snel en simpel de boodschappen laten bezorgen in Lathuy? Online boodschappen doen is iets wat steeds meer Belgen doen. Het kost je vaak maar 15 minuten, je hebt geen auto nodig, betaalt geen parkeerkosten en je bestelt waar en wanneer jij dat wil. Het online aanbod is enorm. Van Melk & plantaardige dranken tot Yoghurt & platte kaas: jij kan het snel en eenvoudig laten thuisbezorgen wanneer jij dat wil. Op dit platform vind je praktische info over bestellen en bezorgen door de online supermarkt in Lathuy.

Waarom kiezen voor online boodschappen doen?

  • Je hoeft de deur niet meer uit, wat tijd oplevert.
  • Regelmatig extra deals en aanbiedingen voor vaste klanten.
  • Je kunt 24/7 bestellen, waar en wanneer je dat wil.
  • Je hebt veel meer controle over de uitgaven.
  • Flexibel bestellingen wijzigen en laten bezorgen wanneer jij dat wil.
boodschappen-bezorgen-lathuy

Online boodschappen bestellen in Lathuy

Online bestellen bij de supermarkt is handig voor families, bedrijven en ouderen. Alle items van Granola tot Stroop van bekende merken als Alpro & Evernat worden zonder moeite thuis geleverd. Een bestelling plaatsen kan vaak al binnen 15 minuten en kunt profiteren van hoge kortingen en aanbiedingen. Via welke supermarkten kan ik in Lathuy online boodschappen bestellen? In het volgende schema bekijk je belangrijke informatie over de beste online supers in België. Selecteer een van de supers voor bestelinformatie zoals bezorgkosten of om de bezorgservice snel uit te testen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, hoe gaat dat in z’n werk?

Direct aan de slag en jouw boodschappen reserveren in Lathuy? In het volgende stappenplan vertellen we heel precies hoe je een eerste bestelling doet.

De boodschappen reserveren in 5 stappen

  1. Maak een keuze uit de beschikbare supermarkten

    Kies een supermarkt met thuisleveringsdienst in Lathuy. Registreer een nieuw account als je gegevens nog niet bekend zijn.

  2. Kies een leveringsmoment

    Vul het bezorgadres in en kies het gewenste leveringsmoment. De bezorgkosten worden dan ook meteen duidelijk. Bij veel online supermarkten heb je ook de optie voor afhalen bij een pick-up point.

  3. Kies de gewenste boodschappen

    Kies alle benodigde producten. Door gebruik te maken van de duidelijke categorieën en snelle zoekfunctie bestel je razendsnel al jouw benodigdheden: van Bereide gerechten tot aan Etnisch van bekende merken als Oud Brugge en Pasquier.

  4. Afronden van de bestelling

    Open het besteloverzicht en reken direct veilig online af. Betalen kan veilig en snel via MasterCard, Visa, Maestro, Kredietkaart, Maaltijdcheques, Bancontact. Het achteraf betalen wordt steeds meer gebruikt.

  5. Bezorging van de boodschappen

    De reservering wordt compleet gemaakt en thuis afgeleverd op het adres en tijdstip dat je hebt ingevuld. Je krijgt nog een SMS of mailtje met een specifiek bezorgmoment.

Goedkoop boodschappen thuisbezorgd in Lathuy

Bekijk promoties en reserveer een bezorg- of ophaalmoment

Supermarkten vergelijken april 2024

Vandaag de dag ontstaan er steeds meer internet boodschappenwinkels waar je kunt bestellen. Iedere boodschappenshop biedt zijn eigen plus- en minpunten. In het onderstaande blok tref je aanvullende info over de bekendste bezorgservices in en rondom Jodoigne. Op deze website lees je ook alles over de online boodschappendiensten in Jodoigne-Souveraine, Jauchelette of Dongelberg.

Boodschappen bestellen bij Delhaize

Met 700+ Delhaize filialen is er overal in België wel eentje in de buurt. Steeds meer Belgen gebruiken hun snelle thuisleveringsdienst: maak snel en simpel een online reservatie en plan de levering in (bijvoorbeeld aan huis of op de zaak). Via Click & Collect kan je de bestelde items zelf afhalen bij een Collect-punt in de regio.

  • Bestelling reserveren vanaf €60,00, thuislevering vanaf €9,95.
  • Elke week veel nieuwe promoties en acties.
  • Alles wordt geleverd bij jou aan de voordeur.

Colruyt boodschappendienst

Colruyt biedt hele voordelige producten, en bezorgt nu ook aan huis. Via de gebruiksvriendelijke website bestel je moeiteloos al jouw favoriete producten. Dit loopt van Badkamerreiniger tot en met Sherry. Met behulp van Collect&Go kan je supersnel jouw bestelling oppikken bij een plaatselijke pick-up locatie.

  • Minimumaankoopbedrag is €0, bezorging vanaf €12,95.
  • Eenvoudig online lagere prijzen melden.
  • Bestellen kan in de webwinkel, maar ook in de App.

De Carrefour bezorgservice

Winkel je online? Dan kies je uit thuislevering of ophalen op een Carrefour Drive parkeerplaats. Het online aanbod bestaat uit zo’n 15.000 verschillende producten. Verse producten zijn altijd gegarandeerd. Met het innovatieve ShipTo worden jouw producten in slechts 1,5 uur tijd afgeleverd!

  • Je moet minimaal bestellen voor €0, bezorging aan huis vanaf €9,50.
  • Bonus Card, Bonus Punten en Coupons beheren met 1 App.
  • Gezond en gevarieerd eten dankzij de Simply You maaltijdbox.

Haal direct het gemak van de online supermarkt in huis

Online de beste acties en promoties bestellen. Alles lekker makkelijk aan huis bezorgd!

Albert Heijn boodschappendienst

Albert Heijn kennen we natuurlijk als de Nederlandse supermarkt, en is nu ook actief in België. AH bezorgd een veelzijdig assortiment. Wekelijks maak je aanspraak op interessante bonusaanbiedingen. Klanten kunnen kiezen voor levering aan huis of een ophaallocatie. Ook de 2e grootste supermarkt van Nederland, de Jumbo komt naar België!

  • Het minimum bestelbedrag is €50,00, bezorging aan huis vanaf €5,00.
  • Gratis thuislevering dankzij de actieproducten.
  • Gebruik de wekelijkse Allerhande folders voor inspiratie.

Overige bezorgservices

Naast de standaard supers kun je ook eens proberen te bestellen bij andere bezorgdiensten in Lathuy. Voorbeeld zijn maaltijdbezorgapps zoals Takeaway, Uber Eats en Deliveroo. Populaire flitsbezorgservices zoals DingDong, Gorillas en in een later stadium mogelijk ook Getir, Zapp en Flink kunnen jouw boodschappen zelfs binnen tien minuten leveren. Evenzeer komen er services die volledig online functioneren zoals Butlon, Boeren en Buren, C-Mercado, Hopr. Ze leveren allemaal een unieke propositie. Intermarché, Spar, Aldi, Lidl, Alvo doen nog niet aan thuisbezorging.

  • Maaltijdbezorgers zoals Uber Eats, Takeaway en Deliveroo kunnen naast maaltijden nu ook etenswaren brengen.
  • 10-minuten bezorgservices als Gorillas, Flink en Dingdong kunnen heel snel boodschappen leveren.
  • Maaltijdboxen als bijv. Marley Spoon, 15Gram, Foodbag, Ekomenu maken gezonder koken eenvoudig.

FAQ: vragen over online boodschappen doen

Waar kan ik boodschappen reserveren in Lathuy?

Dat is eigenlijk niet heel moeilijk. Vergelijk de verschillende supermarkten, kies er een, registreer een account, kies een afleveradres en moment en vul jouw virtuele winkelwagen. Online heb je toegang tot een ruim aanbod van Wax tot ook Sperziebonen. Je kunt de bestelling betalen met o.a. Visa, Bancontact, Kredietkaart, Maaltijdcheques, Maestro, Automatische incasso. Ruim op tijd stuurt de supermarkt een bericht met de bezorgtijd.

Wat kost het om mijn boodschappen te laten leveren?

De leveringskosten liggen tussen de €4,50 en €5,50. Af en toe zijn er actiecodes voor gratis boodschappen bezorgen in Lathuy. Afhalen bij een pick-up point is vaak een stukje voordeliger. Supers rekenen hiervoor ongeveer €2,50.

Hoe lang moet ik wachten op mijn boodschappen?

Bij de meeste supermarkten geldt: vandaag reserveren is morgen geleverd. Nieuwe innovatieve bezorgdiensten bezorgen al dezelfde dag. Snelle boodschappen-aanbieders als Dingdong, Flink en Gorillas kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 10 minuten.

Kan ik ook zelf mijn boodschappen afhalen?

Je kunt jouw bestelling ook zelf komen ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in Lathuy. Je kunt dan op het moment dat het jou uitkomt de boodschappen ophalen die jij vooraf zelf al gereserveerd hebt. Deze service is vaak voordeliger dan thuisbezorging en je bent een stuk flexibeler.


Supermarkten in deze regio

Vind jij het leuker om echt de winkel zelf te bezoeken? In de bijgaande tabel tref je gegevens van fysieke supermarkten in en rondom Lathuy (1370) waar je kunt shoppen in april 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeChaussée de Wavre 90c1370Geldenaken
CarrefourAvenue des Commandants Borlée 161370Geldenaken
ColruytRue de Piétrain 36E1370Geldenaken
AldiChaussée de Charleroi 1031370Geldenaken
SPARRue Armand-Dewolf 25A1357Opheylissem
LidlChaussée de Hannut 531370Geldenaken
MatchGrand’Place 791370Geldenaken
OKayChaussée de Charleroi 291360Thorembais-Saint-Trond
Adresgegevens van supermarkten rondom Jodoigne, Waals Brabant

Leave a Comment