boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Stevoort

Makkelijk en snel de boodschappen laten bezorgen in Stevoort? Online boodschappen doen is enorm populair. Het bespaart veel tijd en energie, je hoeft geen zware boodschappentassen meer te tillen en je kunt veel gerichter boodschappen doen. Het assortiment van de online super is groot. Van Zeevruchten & schaaldieren tot Couscous, granen & gedroogde groenten: je kunt het allemaal voordelig thuisbezorgen wanneer jij dat wil. Op dit platform check je praktische informatie over bestellen en bezorgen door de online supermarkt in Stevoort.

De praktische pluspunten van online boodschappen doen

  • Het bespaart veel tijd en en energie.
  • Online krijg je heel gericht persoonlijke aanbiedingen.
  • Een ruim aanbod aan producten.
  • Het bespaart geld want je koop minder onnodige extra’s.
  • Je bestelling kun je eventueel ook afhalen (pick-up-point).
boodschappen-bezorgen-stevoort

Online boodschappen bestellen in Stevoort

De boodschappen via internet bestellen is ideaal voor gezinnen met kinderen, eenpersoonshuishoudens en senioren. Het actuele aanbod van Haaraccessoires tot Toiletverfrisser en jouw favoriete producten van merken als Joyvalle of Val Dieu laat je gemakkelijk bezorgen. Bestellen doe je binnen een kwartiertje en kunt direct eenvoudig prijzen vergelijken (en profiteren van kortingen). Waar kan ik in Stevoort online boodschappen bestellen? In onderstaande tabel bekijk je uitgebreide info over erkende online supers waar reserveren & bezorgen mogelijk is. Kies een van de aanbieders om de voorwaarden te bekijken of om vandaag nog een bestelling te doen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, hoe werkt thuislevering?

Lijkt het jou wel wat, en wil je direct jullie boodschappen reserveren in Stevoort? In ons handige stappenplan vertelt onze expert waar je op moet letten.

In 5 stappen de boodschappen reserveren

  1. Bepaal bij welke supermarkt je wilt bestellen

    Kies een online supermarkt met thuisleveringsdienst in Stevoort. Registreer een eigen account wanneer het de eerste keer is dat je gaat bestellen.

  2. Kies een bezorgmoment

    Geef je adresgegevens in en zoek een leveringsmoment uit. De eventuele bezorgkosten worden direct zichtbaar. Steeds vaker is er ook een optie voor collect, afhalen bij een pick-up-point.

  3. Producten zoeken en bestellen

    Kies alle benodigde producten. Dankzij de productcategorieën en uitstekende zoekfunctie bestel je moeiteloos alle artikelen die je wenst: van Wijnen tot en met Soep in zakjes van allerlei merken zoals Coolbest en Molenaartje.

  4. Online betaling

    Bekijk het besteloverzicht en kies een betaalmethode. Vaak kun je kiezen voor Visa, Bancontact, MasterCard, Maestro, Maaltijdcheques, Kredietkaart. Ook achteraf betalen kan erg handig zijn.

  5. De bezorging van jouw bestelling

    De reservering wordt netjes klaargezet en afgeleverd op het tijdstip en het adres dat je gekozen hebt. Je krijgt nog een SMS of mailtje met het exacte tijdstip van de bezorging.

Wekelijkse boodschappen thuisbezorgd in Stevoort

Bekijk alle aanbiedingen en promoties en reserveer een bezorgmoment

Supermarkten vergelijken april 2024

In Vlaanderen en Wallonië zijn er flink wat internet boodschappenwinkels om uit te kiezen. Iedere unieke supermarkt webwinkel heeft zijn eigen voordelen (en negatieve aspecten). In het onderstaande stuk vind je actuele info over de meest gekozen bezorgservices rondom Hasselt. Op deze website lees je ook alles over de boodschappen bezorgservice in Stokrooie, Kuringen en Spalbeek.

Ontdek de bezorgdienst van Delhaize

Delhaize beschikt over honderden winkels (dus je kunt er overal terecht). Ze bieden bij Delhaize een unieke thuisleveringsdienst: plaats je reservatie wanneer je wilt en maak een afspraak voor de levering (bijvoorbeeld aan huis of op de zaak). Via de Click & Collect optie kan je alle bestelde producten ophalen bij een Collect-punt (kies de dichtstbijzijnde).

  • Reserveren vanaf €60,00, thuisbezorging vanaf €9,95.
  • Aantrekkelijke promoties en spaaracties.
  • Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds leveringen mogelijk.

Online bestellen bij Colruyt

Colruyt verzekert jou van de laagste prijzen, en is nu ook online beschikbaar. In de handige webwinkel bestel je eenvoudig alle wekelijkse boodschappen. Dit varieert van Tomaten tot aan Servetten. Met behulp van Collect&Go kan je jouw boodschappen afhalen bij een plaatselijke pick-up locatie.

  • Er moet besteld worden voor minimaal €0, leveringen aan huis vanaf €12,95.
  • Elke week nieuwe producten in de aanbieding.
  • Online reserveren met de MyColruyt App.

Bezorgen door Carrefour

Je kunt kiezen uit bezorgen of zelf afhalen op een Carrefour Drive parkeerplaats. Het online aanbod bestaat uit meer dan 13.000 boodschappen. Altijd voldoende vers en houdbaar. Met het nieuwe ShipTo wordt jouw bestelling binnen slechts 90 minuten geleverd!

  • Reserveren vanaf €0, aan huis bezorgd vanaf €9,50.
  • Bonus Card, Bonus Punten en Coupons beheren met 1 App.
  • Lekker en verantwoord eten door het Simply You maaltijdbox abonnement.

Test nu zelf de snelheid van een online supermarkt

Bestel gemakkelijk de beste promoties online. Vandaag bestellen, morgen alles aan huis geleverd!

Albert Heijn webwinkel

Albert Heijn is de populairste supermarkt van Nederland, en tegenwoordig kunnen ook Belgen terecht bij deze super. AH biedt een zeer uitgebreid aanbod. Wekelijks koop je de mooiste bonusaanbiedingen. Belgische klanten kunnen kiezen voor leveringen voor thuis of een handig Pick Up Point. De AH is straks niet alleen. Ook supermarktketen Jumbo opent binnenkort haar deuren in België.

  • Je moet minimaal bestellen voor €50,00, bezorgdienst vanaf €5,00.
  • Recht op gratis thuislevering bij bestelling van actieproducten.
  • Op 30 minuten nauwkeurig weet je hoe laat de Allerhande bezorger er is.

Andere bezorgdiensten

Behalve de standaard supers kun je ook kiezen voor andere soorten bezorgdiensten in Stevoort. Denk dan aan bezorgportalen zoals Uber Eats, Takeaway en Deliveroo. Razendsnelle flits-supers zoals DingDong, Gorillas en later mogelijk ook Getir, Zapp en Flink leveren al je benodigdheden binnen 10 minuten aan huis. Daarnaast zien we allerlei innovatieve services Hopr, Boeren en Buren, Pieter Pot, Butlon. Zij focussen op een bepaald type klant. Cora, Alvo, Aldi, Spar, Intermarché faciliteren het online bestellen van boodschappen nog niet.

  • Bezorgplatforms als Takeaway, Uber Eats en Deliveroo leveren naast warm eten ook meer en meer boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices zoals Dingdong, Gorillas en Flink zijn razendsnel op locatie (ideaal bij vergeten producten).
  • Maaltijdboxen als bijv. 15Gram, Ekomenu, Foodbag, Marley Spoon maken het koken extra leuk.

Alles wat je moet weten over boodschappen bezorgen

Waar kan ik boodschappen reserveren in Stevoort?

Daar hoef je niet veel voor te doen. Klik op een van de supermarkten, maak een account aan, geef aan of- en waar je het wilt laten bezorgen en vul je online winkelmandje. Je beschikt zo over een heel divers aanbod van Pesto t/m Lollies. Je kunt afrekenen via betaalopties zoals Visa, Bancontact, Kredietkaart, Maestro, MasterCard, Maaltijdcheques. Op de ochtend van bezorging wordt je per SMS of mail op de hoogte gehouden met het verwachte bezorgmoment.

Wat zijn de bezorgkosten voor de levering?

De leveringskosten zijn heel wisselend maar vinden we vaak terug tussen de €4,75 en €6,75. Af en toe vind je online speciale promoties voor gratis boodschappen bezorgen in Stevoort. Een collect-punt is iets goedkoper. Hiervoor betaal je gemiddeld €3,00.

Wat is de levertijd van boodschappen?

Vaak kun je profiteren van: vandaag bestellen is de volgende dag in huis. In grote binnensteden kan het soms dezelfde dag. Snelle boodschappenleveranciers als Flink, Dingdong en Gorillas kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 20 – 30 minuten.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen bij een pick-up point?

Is er geen moment dat jou uitkomt? Dan kun je ook kiezen voor afhaal bij een pick-up point in Stevoort. Je kunt als je terugrijdt van werk naar huis de boodschappen ophalen die je de avond ervoor hebt besteld. Het is minder duur dan alles laten bezorgen en je kunt zelf bepalen wanneer je het ophaalt.


Supermarkten in deze regio

Ga je liever naar de winkel? In het schema hieronder check je adressen van populaire supermarkten in en rondom Stevoort (3512) die open zijn in april 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeSint-Maartenplein 11/53512Stevoort
CarrefourKuringersteenweg 4913511Kuringen
ColruytHendrik van Veldekesingel 363500Hasselt
AldiStevoortse kiezel 93511Kuringen
SPARNieuwstraat 1433511Kuringen
LidlDiestersteenweg 1043510Kermt
Albert HeijnSint-Truidersteenweg3500Sint-Lambrechts-Herk
PrimaDorp 173473Waanrode
Adresgegevens van supermarkten rondom Hasselt, Limburg

Leave a Comment