boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Hertsberge

Makkelijk en snel de boodschappen laten bezorgen in Hertsberge? België heeft online boodschappen doen massaal ontdekt. Het scheelt een hoop stress en tijd, het wordt tot aan de voordeur bezorgd en je kunt ook buiten openingstijden boodschappen doen. Online supers hebben een uitstekend assortiment. Van Ijs & desserten tot aan Cola: jij kan het hele assortiment laten bezorgen waar en wanneer dat gewenst is. Op Boodschappenbezorgen.be vind je handige info over online bestellen bij de online supermarkt in Hertsberge.

Positieve aspecten van online boodschappen doen

  • Het kost je maximaal 15 – 30 minuten.
  • Regelmatig extra deals en aanbiedingen voor vaste klanten.
  • Een actueel assortiment met seizoensproducten.
  • Het bespaart geld want je koop minder onnodige extra’s.
  • Bezorgd waar en wanneer jou dat uitkomt.
boodschappen-bezorgen-hertsberge

Online boodschappen bestellen in Hertsberge

Online bestellen bij de supermarkt is een goede suggestie voor werkende ouders, kantoren, en hulpbehoevenden. Alle items van Bloem tot Diepvriesgroente en andere producten van bekende merken als Asia Green Garden & Red Bull worden zonder moeite thuis geleverd. Bestellen doe je binnen een kwartiertje en je profiteert altijd van de beste aanbiedingen. Waar kan ik in Hertsberge online boodschappen bestellen? In de vergelijker hieronder check je bruikbare info over populaire online supermarkten waar je kunt bestellen. Selecteer een van de supers om de voorwaarden te bekijken of om meteen een bestelling te plaatsen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, stap voor stap uitgelegd

Direct aan de slag en jullie boodschappen reserveren in Hertsberge? In ons handige stappenplan leggen we precies uit wat je moet doen.

Boodschappen reserveren in 5 stappen

  1. Bepaal bij welke supermarkt je wilt bestellen

    Selecteer een super met thuisleveringsdienst in Hertsberge. Je moet je eerst aanmelden als dit jouw eerste bestelling is.

  2. Kies bezorgadres, dag en aflevermoment

    Vul jouw thuisadres in en reserveer jouw leveringsmoment. De bezorgkosten worden dan ook meteen duidelijk. Bij steeds meer supers is er ook een optie voor afhalen bij een pick-up point.

  3. Producten zoeken en bestellen

    Vul alle gewenste producten toe aan je winkelwagen. Met behulp van de categorieën en handige zoekfunctie reserveer je in een mum van tijd alle benodigde artikelen: van Foies gras tot Visfilets van veel populaire merken zoals Bosphorus en VICI.

  4. Afronden van de bestelling

    Open het besteloverzicht en maak een keuze uit de betaalmethodes. Dit kan doorgaans met Visa, Maaltijdcheques, MasterCard, Automatische incasso, Kredietkaart, Maestro. Achteraf betalen is niet altijd mogelijk.

  5. Levering van de boodschappen

    Je bestelling wordt verwerkt en snel aan huis geleverd op het tijdstip en het adres dat je gekozen hebt. Je krijgt nog een SMS of mailtje waarin je meer actuele info vindt over de bezorging.

Alle boodschappen thuisbezorgd in Hertsberge

Bekijk acties en aanbiedingen en reserveer een bezorgmoment

Supermarkten vergelijken mei 2024

In ons land zijn er meer en meer internet boodschappenwinkels met een eigen bezorgdienst. Elke afzonderlijke supermarkt heeft voor- en nadelen. In het onderstaande blok tref je extra info over de veel gekozen bezorgservices in en nabij Oostkamp. Op deze website lees je ook alles over de supermarkt bezorgservices in Koolkerke, Wijchmaal of Kleine-Brogel.

De voordelen van Delhaize

Met 700+ Delhaize filialen is er overal in België wel eentje in de buurt. De snelle thuisleveringsdienst biedt heel veel voordelen: eenvoudig een online reservatie maken en laat alles afleveren (denk aan huisadressen of werkadressen). Als je kiest voor de Click & Collect dienst kan je de bestelling ook afhalen bij een Collect-punt in jouw stad/wijk.

  • Minimumaankoopbedrag is €60,00, levering vanaf €9,95.
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart.
  • Standaard bezorging tot aan de voordeur.

Bestellen bij Colruyt

Colruyt verzekert jou van de laagste prijzen, ook als je online bestelt op Colruyt.be. In hun prettige webshop bestel je gemakkelijk al jouw benodigde producten. Denk aan producten zoals Mexicaanse sauzen en dips tot Spareribs. Kies je de optie Collect&Go? Dan kan je jouw boodschappen afhalen bij een afhaalpunt in de buurt.

  • Bestellen vanaf €0, bezorgdienst vanaf €12,95.
  • Profiteer altijd van de beste promoties, ook online.
  • Makkelijk en snel jouw boodschappenlijstje samenstellen.

Carrefour

Bij Carrefour kan je op 2 manieren bestellen: levering aan huis of afhalen bij een pick-up in de buurt. Online kan je kiezen uit zo’n 15.000 producten. Verse producten zijn altijd gegarandeerd. Met ShipTo worden jouw producten in slechts 1,5 uur tijd thuisgebracht!

  • Minimumaankoopbedrag is €0, bezorgservice vanaf €9,50.
  • Iedere week tientallen nieuwe promoties en aanbiedingen.
  • Gezond en verantwoord eten middels de handige Simply You maaltijdbox.

Haal direct het gemak van de online supermarkt in huis

Bestel snel en super eenvoudig de beste acties online. Alles wordt tot aan de voordeur geleverd!

Albert Heijn online boodschappen

Albert Heijn is de meest bekende supermarkt in Nederland, en ook in Belgische regio’s zijn de nu actief. AH levert een hoogwaardig assortiment. Wekelijks kun je zoeken tussen de mooiste bonusaanbiedingen. Je hebt de keuze uit bezorging aan huis of een afhaalpunt in de buurt. Leuk detail: ook de Jumbo gaat in België bezorgen.

  • Het minimale orderbedrag is €50,00, bezorging aan huis vanaf €5,00.
  • Bestel actieproducten om gratis thuislevering te krijgen.
  • Gebruik de wekelijkse Allerhande folders voor inspiratie.

Alternatieve bezorgservices

Ook naast de normale supers heb je de keuze uit verschillende innovatieve bezorgdiensten in Hertsberge. Zoals bijvoorbeeld online platforms zoals Takeaway, Uber Eats en Deliveroo. Snelle flitssupermarkten zoals Gorillas, DingDong en in een later stadium mogelijk ook Getir, Zapp en Flink kunnen binnen 10 tot 15 minuten aan huis leveren. Daarbij zijn er tal van internet only diensten zoals Boeren en Buren, Hopr, C-Mercado, Pieter Pot. Doorgaans kun je hier terecht voor hoge kwaliteit producten. Aldi, Cora, Alvo, Lidl, Intermarché hebben nog geen werkende webwinkel.

  • Bezorgplatforms zoals Takeaway, Uber Eats en Deliveroo leveren naast warm eten ook meer en meer boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices zoals Gorillas, Dingdong en Flink kunnen snel op locatie zijn (handig bij onverwacht bezoek).
  • Maaltijdboxen als 15Gram, Marley Spoon, HelloFresh, Foodbag maken gezonder koken eenvoudig.

Alles wat je moet weten over online boodschappen doen

Hoe zit het met boodschappen reserveren in Hertsberge?

Dit werkt heel eenvoudig. Klik op een van de supermarkten, voltooi de account-registratie, selecteer een leveringsmoment of afhaalmoment en vind alle benodigde items met behulp van de zoekfunctie. Zo vind je een ruim assortiment van Balsamico-azijn tot aan Naaien. Je kunt afrekenen via betaalopties zoals Maaltijdcheques, Maestro, Kredietkaart, Automatische incasso, MasterCard, Bancontact. In de ochtend wordt je per SMS of mail op de hoogte gehouden met een specifiek tijdstip.

Brengen ze ook kosten voor het bezorgen in rekening?

De leveringskosten zijn tussen de €4,00 en €8,00. Soms zijn er ook kortingscodes voor gratis boodschappen bezorgen in Hertsberge. Click & Collect is aantrekkelijker. Hiervoor rekenen ze +/- €2,25.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Doorgaans kun je rekening houden met: een reservatie voor 12 uur is morgen aan huis bezorgen. Nieuwe bezorgplatforms bezorgen soms al dezelfde dag. Snelle boodschappen-diensten als Dingdong, Gorillas en Flink kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, in sneller dan 20 minuten.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen bij een pick-up point?

Ben jij niet thuis op een van de bezorgmomenten? Laat het dan leveren bij een supermarkt afhaalpunt in Hertsberge. Zo kan je uit je werk de boodschappen inladen die je vooraf besteld hebt. Het is iets voordeliger dan levering aan huis en je kunt zelf bepalen wanneer je het ophaalt.


Lokale supermarkten

Ga je liever naar de winkel? In de tabel die je hieronder ziet bekijk je vestigingen van bekende supermarkten in en rondom Hertsberge (8020) die open zijn in mei 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeKortrijksestraat 103-1058020Oostkamp
CarrefourSint-Elooisstraat 18020Ruddervoorde
ColruytVeemarktstraat 18000Brugge
AldiBrugsestraat 1058020Oostkamp
SPARRonsaardbekestraat 788000Brugge
LidlKortrijksestraat 51b8020Oostkamp
SmatchTorhoutsestraat 518020Ruddervoorde
SmatchLangestraat 558000Brugge
Adressen van lokale supers rondom Oostkamp, West Vlaanderen

Leave a Comment