boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Geluveld

Wil jij graag de boodschappen laten bezorgen in Geluveld? Online boodschappen doen is iets wat we steeds meer doen. Je bent een stuk minder tijd kwijt, je bespaart parkeer- en benzinekosten en je kunt ook buiten openingstijden boodschappen doen. Het online aanbod is enorm. Van Bereide gerechten tot Aardappelbereidingen: je kunt het allemaal laten bezorgen of natuurlijk afhalen bij een pick-up point. Op deze webpagina bieden wij praktische informatie over bestellen en bezorgen door de online supermarkt in Geluveld.

Waarom is online boodschappen doen een aanrader?

  • Het bespaart je ontzettend veel tijd.
  • De bezorger brengt alles tot aan de voordeur.
  • Je kunt eventueel ook ‘s avonds bestellen.
  • Je ziet precies hoeveel je uitgeeft.
  • Je kunt zelf kiezen waar en wanneer er geleverd wordt.
boodschappen-bezorgen-geluveld

Online boodschappen bestellen in Geluveld

Online boodschappen bestellen wordt veel gedaan door tweeverdieners, ondernemingen, en ouderen. Alle items van Shampoo tot Bulgur en andere producten van bekende merken als Tante Eliane en Gervais worden gewoon bij jou thuisbezorgd. Het boodschappen doen kost zo minder tijd en kunt direct eenvoudig prijzen vergelijken (en profiteren van kortingen). Bij welke supers kan ik in Geluveld online boodschappen bestellen? In de tabel hierna bieden we uitgebreide informatie over erkende online supers waar reserveren & bezorgen mogelijk is. Klik door om de voorwaarden te bekijken of om meteen een bestelling te plaatsen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, hoe werkt thuisbezorging?

Meteen beginnen en vandaag nog jullie boodschappen reserveren in Geluveld? In het volgende stappenplan vertellen wij je graag hoe dit werkt.

De boodschappen reserveren in 5 stappen

  1. Vergelijk de verschillende supermarkten

    Kies een supermarkt met thuisleveringsdienst in Geluveld. Registreer een eigen account als dit jouw eerste order wordt.

  2. Kies bezorgadres, dag en aflevermoment

    Voer een correct afleveradres in en zoek een leveringsmoment dat jou schikt. De bezorgkosten worden dan ook meteen duidelijk. Bij veel online supermarkten kan je ook kiezen voor het zelf afhalen van de bestelling (pick-up).

  3. Zoeken en bestellen

    Klik elk artikel aan dat je op je online boodschappenlijst wilt zetten. Met behulp van de herkenbare categorieën en krachtige zoekfunctie reserveer je razendsnel alle items die je nodig hebt: van Voorgerechten tot Broodjes van bekende merken als Geldhof en Nutrisaveurs.

  4. Bevestig je aankopen door te betalen

    Bekijk het besteloverzicht en kies jouw favoriete manier van betalen. Betalen doe je met o.a. Visa, Automatische incasso, Maestro, Maaltijdcheques, Bancontact, Kredietkaart. Het achteraf betalen wordt steeds meer gebruikt.

  5. De boodschappen worden bezorgd

    De boodschappen worden gesorteerd en aan huis gebracht op het vooraf geselecteerde levermoment. Ze sturen een Track & Trace bericht met een meer specifiek bezorgslot.

Wekelijkse boodschappen thuisbezorgd in Geluveld

Bekijk alle aanbiedingen en acties en bestel direct online

Supermarkten vergelijken april 2024

Vandaag de dag zijn er heel veel internet supers waar je online kan kopen. Elke individuele boodschappen webshop biedt zijn eigen plus- en minpunten. Op deze pagina vind je aanvullende informatie over de diverse bezorgservices in de buurt van Zonnebeke. Tevens lees je op deze website info over de super-bezorgservices in Beselare, Watou en Roesbrugge-Haringe.

De voordelen van Delhaize

Delhaize is een van de grotere Belgische supermarkten. Ze bieden bij Delhaize een unieke thuisleveringsdienst: plaats je reservatie wanneer je wilt en laat alles bezorgen (aan huis maar ook voor bedrijven). Via het handige Click & Collect kan je jouw producten afhalen bij een Collect-punt bij jou in de omgeving.

  • Je moet minimaal bestellen voor €60,00, bezorging aan huis beschikbaar vanaf €9,95.
  • De wekelijkse folderaanbiedingen gelden ook online.
  • Zowel bezorging in de ochtend als de avond.

Colruyt bezorgservice

De producten van Colruyt zijn erg voordelig, ook als je kiest voor thuisbezorging. In de handige webwinkel bestel je in een handomdraai duizenden producten. Items zoals Tandenstokers tot aan Runderrollade. Met Colruyt Collect&Go haal je zelf jouw boodschappen af bij een uitgebreid netwerk van afhaalpunten.

  • Je moet minimaal bestellen voor €0, thuisbezorging vanaf €12,95.
  • Profiteer altijd van de beste promoties, ook online.
  • Snel shoppen dankzij handige zoekfunctie.

Koop online bij Carrefour

Bij Carrefour heb je de keuze uit bezorging aan huis of pick-up bij een van de 250 winkels. In de webshop bestel je duizenden boodschappen. Altijd voldoende vers en houdbaar. Met het unieke ShipTo wordt jouw bestelling binnen 2 uur thuisgebracht!

  • Er moet besteld worden voor minimaal €0, levering vanaf €9,50.
  • De beste spaaracties en bonuspunten sparen met Bonusland.
  • Gezonde maaltijden koken met de Simply You maaltijdbox.

Test nu zelf de snelheid van een online supermarkt

Bestel jouw favoriete boodschappen voordelig online. Vandaag besteld is morgen in huis!

Albert Heijn online boodschappen

Albert Heijn is een bekend concern uit Nederland, en levert nu ook in België. AH bezorgd een heel divers aanbod. In de gebruiksvriendelijke webwinkel maak je aanspraak op aantrekkelijke bonusaanbiedingen. Als gebruiker heb je de keuze uit thuisbezorging of een pick-up locatie. Ook de 2e grootste supermarkt van Nederland, de Jumbo gaat in België bezorgen.

  • Er moet besteld worden voor minimaal €50,00, thuislevering vanaf €5,00.
  • Gratis thuislevering bij actieproducten.
  • Leveringsmoment op 30 min. nauwkeurig en vele gratis Allerhande recepten.

Actuele boodschappendiensten

In aanvulling op de Belgische supers kan jij ook terecht bij andere type bezorgdiensten in Geluveld. Je kunt denken aan bestelsites zoals Takeaway, Uber Eats en Deliveroo. Snelle flitssupermarkten zoals Gorillas, DingDong en in een later stadium mogelijk ook Getir, Zapp en Flink leveren al je benodigdheden binnen 10 minuten aan huis. Ook ontstaan er services die volledig online functioneren zoals Pieter Pot, Boeren en Buren, Butlon, Hopr. Zij focussen op een bepaald type klant. Cora, Alvo, Intermarché, Aldi, Lidl hebben nog geen boodschappen bezorgservice.

  • Bestelsites zoals Takeaway, Uber Eats en Deliveroo leveren naast warm eten ook meer en meer boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices als Dingdong, Flink en Gorillas brengen alles snel thuis (bijvoorbeeld voor een onverwachte gast).
  • Maaltijdbox aanbieders zoals Ekomenu, 15Gram, Foodbag, HelloFresh maken het koken extra leuk.

Vragen en antwoorden m.b.t. boodschappen bestellen

Op welke manier werkt boodschappen reserveren in Geluveld?

Dit gaat tegenwoordig heel gemakkelijk. Maak een keuze voor een supermarkt, maak een account aan, kies een afleveradres en moment en vul je online winkelmandje. Je doorzoekt eenvoudig een uitgestrekt aanbod van Tussendoortje tot bijv. Aspergesoep. Betalen kan veilig via o.a. Kredietkaart, Visa, Maaltijdcheques, Maestro, Automatische incasso, MasterCard. In de ochtend stuurt de supermarkt een bericht met de exacte aankomsttijd.

Hoe duur is de bezorging?

De leveringskosten hangen af van supermarkt en bezorgmoment. Ze liggen tussen de €4,00 en €7,50. Doorgaans zijn er ook kortingscodes voor gratis boodschappen bezorgen in Geluveld. Het kiezen voor zelf afhalen (click-collect) is voordeliger. Supers rekenen hiervoor ongeveer €2,25.

Hoe snel kan ik mijn boodschappen laten bezorgen?

Bij de meeste supermarkten geldt: een reservatie voor 12 uur is morgen aan huis bezorgen. Via nieuwe bezorgdiensten als Shipto kan het zelfs binnen een paar uur. Snelle boodschappen-services als Flink, Gorillas en Dingdong kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 20 minuten.

Hoe werkt het boodschappen pick-up point?

Vind je bezorging niet handig? Je kunt jouw producten ook ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in Geluveld. Je kunt bijvoorbeeld uit je werk de boodschappen inladen die reeds voor jou zijn klaargezet. Het is minder duur dan thuislevering en je hoeft niet thuis te blijven om te wachten op de bezorger.


Regionale supermarkten

Vind jij het leuker om echt de winkel zelf te bezoeken? In de opsomming hierna check je adressen van plaatselijke supermarkten in en rondom Geluveld (8980) die open zijn in april 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeCanadalaan 218980Passendale
CarrefourGeluwestraat 98940Wervik
ColruytIeperstraat 4358930Menen
AldiCasselstraat 2678970Poperinge
SPARLangemarkstraat 228980Zonnebeke
LidlIeperseweg 8a8970Poperinge
OKayStatiestraat 93A8980Passendale
PrimaReningelstplein 3A8970Reningelst
Adresgegevens van supermarkten rondom Zonnebeke, West Vlaanderen

Leave a Comment