boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Gontrode

Makkelijk en snel de boodschappen laten bezorgen in Gontrode? België heeft online boodschappen doen massaal ontdekt. Het scheelt een hoop stress en tijd, je hebt geen auto nodig, betaalt geen parkeerkosten en je bestelt alleen de producten die je echt nodig hebt. Online supers hebben een uitstekend assortiment. Van Vlees & gevogelte tot aan Koffie: jij kan het snel en eenvoudig laten thuisbezorgen op bijna elk adres in België. Op dit platform vind je handige info over een bestelling plaatsen bij de online supermarkt in Gontrode.

De praktische pluspunten van online boodschappen doen

  • Het bespaart je ontzettend veel tijd.
  • Altijd netjes en vers geleverd aan de deur.
  • Bestellen waar en en wanneer jij dat wil.
  • Je hebt veel meer controle over de uitgaven.
  • Er is een ruime keuze uit bezorgmomenten.
boodschappen-bezorgen-gontrode

Online boodschappen bestellen in Gontrode

Via internet de boodschappen doen biedt uitkomst voor families, bedrijven en senioren. Alle items van Bakboter en braadboter tot Gebraden gehakt en andere producten van bekende merken als Läkerol en Chiquita bestel je snel en eenvoudig bij de online supermarkt. Het boodschappen doen kost zo minder tijd en je profiteert altijd van de beste aanbiedingen. D.m.v. welke supermarkt webwinkel kan ik in Gontrode online boodschappen bestellen? In de volgende tabel check je handige info over bekende online supers waar reserveren & bezorgen mogelijk is. Kies een van de aanbieders voor bestelinformatie zoals bezorgkosten of om meteen een bestelling te doen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, hoe maak ik daar gebruik van?

Direct aan de slag en de boodschappen reserveren in Gontrode? In het bijgaande 5-stappenplan vertellen wij je graag wat je moet doen.

In vijf stappen de boodschappen reserveren

  1. Maak een keuze uit de beschikbare supermarkten

    Kies een online supermarkt met thuisleveringsdienst in Gontrode. Maak een eigen account aan als je nog nooit eerder hebt besteld.

  2. Kies de meest ideale bezorgoptie

    Kies het adres voor bezorging en zoek een leveringsmoment dat jou schikt. Je krijgt direct de juiste bezorgkosten te zien. Bij een groeiend aantal supermarkten heb je ook de optie voor het zelf afhalen van de bestelling (pick-up).

  3. Boodschappen bestellen

    Je kunt nu starten met het vullen van jouw winkelwagen. Door middel van de verschillende categorieën en handige zoekfunctie vind je in een handomdraai alles wat je zoekt: van Vegetarische snacks tot en met Softdrinks van veel populaire merken zoals Minute Maid en Elle & Vire.

  4. Online betalen en bestelling afronden

    Bekijk het overzicht van jouw bestelling en betaal direct online. Dit kan bijvoorbeeld met Maaltijdcheques, Bancontact, Kredietkaart, Visa, Automatische incasso, Maestro. Soms is achteraf betalen ook een optie.

  5. Thuislevering van de boodschappen

    De boodschappen worden compleet gemaakt en afgeleverd op het gewenste moment en locatie. Je ontvangt een SMS of e-mail met het specifieke bezorgtijdstip.

Alle boodschappen thuisbezorgd in Gontrode

Bekijk alle aanbiedingen en acties en reserveer een bezorgmoment

Supermarkten vergelijken mei 2024

In België zien we een toenemend aantal internet boodschappenwinkels die bij je thuis leveren. Elke afzonderlijke supermarkt biedt zijn eigen plus- en minpunten. In het onderstaande blok tonen wij aanvullende informatie over de meest gekozen bezorgservices in en rondom Melle. Zoek je een andere plaats? Wij bieden ook info over de super-bezorgservices in Zeveneken, Zaffelare en Beervelde.

Makkelijk online bestellen bij Delhaize

Delhaize is al jarenlang een van de populairste winkel van België. Delhaize biedt ook een snelle thuisleveringsdienst: maak snel en simpel een online reservatie en maak een afspraak voor de levering (bijvoorbeeld aan huis of op de zaak). Via het handige Click & Collect kan je alle bestelde producten ophalen bij een Collect-punt (kies de dichtstbijzijnde).

  • Het minimale bestelbedrag is €60,00, bezorgservice vanaf €9,95.
  • Extra voordeel met de SuperPlus-kaart.
  • Extra snel bestellen met snelshopping.

Colruyt boodschappendienst

Colruyt biedt hele lage prijzen, ook als je kiest voor thuisbezorging. Via de gebruiksvriendelijke website bestel je snel en voordelig al jouw favoriete producten. Van Sperziebonen tot Wonen & hobby tijdschriften. Middels Collect&Go kan je supersnel jouw bestelling oppikken bij meer dan 200 afhaalpunten.

  • Minimumaankoopbedrag is €0, bezorging aan huis beschikbaar vanaf €12,95.
  • Altijd verzekert van de laagste prijs.
  • Gemakkelijke webwinkel, snel bestellen.

Carrefour boodschappen

Bij Carrefour heb je de keuze uit bezorging bij je thuis of pick-up bij een van de 250 winkels. In de webwinkel vind je zo’n 13.000 producten. De houdbaarheid is altijd in orde. Met het unieke ShipTo worden jouw Carrefour-aankopen binnen 2 uur aan huis gebracht!

  • Er moet besteld worden voor minimaal €0, bezorging vanaf €9,50.
  • Bestel je voor 10 uur ‘s avonds, dan heb je het morgen in huis.
  • Gezonde maaltijden koken met de speciale Simply You Maaltijdbox.

Probeer de bezorgservice van een online supermarkt uit

Profiteer online van de beste promoties. Niet meer sjouwen met zware boodschappen!

Albert Heijn webwinkel

Albert Heijn is de grootste supermarkt van Nederland, en ook Belgische consumenten profiteren nu van hun service. AH biedt een hoogwaardig assortiment. Elke week kun je gebruik maken van aantrekkelijke bonusaanbiedingen. Belgen kunnen kiezen voor leveringen voor thuis of een handig Pick Up Point. Ook de 2e grootste supermarkt van Nederland, de Jumbo wordt gelanceerd in België.

  • Reserveren vanaf €50,00, levering vanaf €5,00.
  • Bestel actieproducten om gratis thuislevering te krijgen.
  • Op 30 minuten nauwkeurig weet je hoe laat de Allerhande bezorger er is.

Optionele bezorgservices

Buiten de traditionele supers zien we allerlei soorten bezorgdiensten in Gontrode. Voorbeeld zijn bezorgportalen zoals Deliveroo, Takeaway en Uber Eats. Flitsbezorgers zoals Gorillas, DingDong en mogelijk in de toekomst ook Getir, Flink en Zapp bezorgen de bestelling in slechts enkele minuten aan huis. Verder komen er nieuwe start-ups zoals Butlon, C-Mercado, Boeren en Buren, Pieter Pot. Zij focussen op een bepaald type klant. Spar, Alvo, Intermarché, Cora, Lidl hebben nog geen werkende webwinkel.

  • Bestelsites zoals Uber Eats, Takeaway en Deliveroo bezorgen ook steeds meer boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices zoals Gorillas, Dingdong en Flink zijn de snelste bezorgdiensten.
  • Maaltijdboxen als HelloFresh, Foodbag, Ekomenu, Marley Spoon bieden kookboxen voor thuis.

Vragen en antwoorden m.b.t. boodschappen bezorgen

Hoe zit het met boodschappen reserveren in Gontrode?

Dit gaat tegenwoordig heel gemakkelijk. Maak een keuze voor een supermarkt, voltooi de account-registratie, geef aan of- en waar je het wilt laten bezorgen en vind alle benodigde items met behulp van de zoekfunctie. Je hebt de keuze uit een veelzijdig aanbod van Schoonmaakdoekjes tot ook Vissticks. Vaak aangeboden betaalmethodes zijn Automatische incasso, Maaltijdcheques, Maestro, Kredietkaart, Visa, MasterCard. Op de ochtend van bezorging krijg je een mailtje of een SMS-bericht met de bezorgtijd.

Wat kost het om mijn boodschappen te laten leveren?

De leveringskosten zijn tussen de €4,75 en €5,25. Steeds vaker zijn er discountcodes voor gratis boodschappen bezorgen in Gontrode. Click & Collect is minder duur. Dit kost om en nabij de €3,00.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Bij de meeste supermarkten geldt: vroeg bestellen is morgen al thuis leveren. Nieuwe bezorgplatforms bezorgen soms al dezelfde dag. Snelle boodschappen-services als Gorillas, Flink en Dingdong kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 10 minuten.

Hoe werkt het boodschappen pick-up point?

Behalve bezorgen kan je ook kiezen voor afhalen bij een speciaal pick-up point in Gontrode. Je kunt op ieder gewenst moment de boodschappen afhalen die reeds voor jou zijn klaargezet. Het is meestal goedkoper dan alles laten bezorgen en je hoeft niet thuis te wachten op de koerier.


Regionale supermarkten

Ben jij nog niet enthousiast en bezoek je liever een winkel? In de opsomming hierna bekijk je adressen van plaatselijke supermarkten in en rondom Gontrode (9090) die beschikbaar zijn in mei 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeGontrode Heirweg 259090Melle
CarrefourBrusselsesteenweg 3109090Melle
ColruytAntwerpse Steenweg 44-469080Lochristi
AldiBrusselsesteenweg 19090Melle
SPARAchterstraat 1229040Sint-Amandsberg
LidlBrusselsesteenweg 759090Melle
SmatchHoogbouwplein 29060Zelzate
PrimaGontrodestraat 1609050Gentbrugge
Adressen van lokale supers rondom Melle, Oost Vlaanderen

Leave a Comment