boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Olen

Snel, voordelig en simpel de boodschappen laten bezorgen in Olen? Online boodschappen doen heeft enorm veel voordeel. Het scheelt je heel veel tijd, je hoeft niets meer te tillen, en je kunt ook buiten de openingstijden van de supermarkt bestellen. Het online aanbod is enorm. Van Rijst tot Fruitsap: jij kan het snel en eenvoudig laten thuisbezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Op ons portaal lees je nuttige info over bestellen bij de online supermarkt in Olen.

De praktische pluspunten van online boodschappen doen

  • Het scheelt benzine- en parkeerkosten.
  • De beste kwaliteit producten tot in de keuken bezorgd.
  • Je kunt eenvoudig het enorme assortiment doorzoeken.
  • Je ziet het totaalbedrag en weet wat je besteedt.
  • Je bestelling kun je eventueel ook afhalen (pick-up-point).
boodschappen-bezorgen-olen

Online boodschappen bestellen in Olen

Online bestellen bij de supermarkt is aan te raden voor drukke gezinnen, bedrijven en zorglocaties. Het gehele assortiment van Schoonmaakdoekjes tot Kinder ontbijtgranen en jouw favoriete producten van merken als Nutricia en natuurlijk Solo worden allemaal aan de deur geleverd. Een bestelling plaatsen kan vaak al binnen 15 minuten en je kunt eenvoudig vergelijken voor de laagste prijs. Bij welke supermarkt webshop kan ik in Olen online boodschappen bestellen? In het volgende schema verstrekken we belangrijke info over bekende online supers in België. Klik op een van de supers voor aanvullende info of om direct een bezorgslot te reserveren.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, hoe werkt thuisbezorging?

Ben je overtuigd en vandaag nog de benodigde boodschappen reserveren in Olen? In het bijgaande 5-stappenplan vertellen wij je graag welke stappen je moet doorlopen.

Boodschappen reserveren in 5 stappen

  1. Kies een supermarkt

    Kies een supermarkt met thuisleveringsdienst in Olen. Registreer een nieuw account indien je nog niet eerder besteld hebt.

  2. Kies een moment van levering

    Voer een correct afleveradres in en selecteer een leveringsmoment. Je zal dan ook de bezorgkosten te zien krijgen. Bij een groeiend aantal supermarkten bieden ze ook een handig afhaalpunt (collect).

  3. Producten zoeken en bestellen

    Vul jouw winkelmand met de producten van jouw lijstje. Middels de diverse categorieën en krachtige zoekfunctie bekijk je probleemloos alles wat je zoekt: van Ijs & desserten tot en met Verse vis van allerlei merken zoals Taste Of Nature en Propercorn.

  4. Voer betaalgegevens in en bevestig

    Rond de bestelling af en reken direct veilig online af. Dat kan door middel van MasterCard, Bancontact, Visa, Automatische incasso, Maaltijdcheques, Maestro. Sommige bedrijven bieden ook achteraf betalen aan.

  5. Levering van de boodschappen

    De bestelling wordt netjes klaargezet en snel aan huis geleverd op het adres en tijdstip dat je hebt ingevuld. Je zal een SMS of mail ontvangen waarin je de meest accurate bezorginfo vindt.

Wekelijkse boodschappen thuisbezorgd in Olen

Bekijk het uitgebreide aanbod en laat het morgen nog thuisbezorgen

Supermarkten vergelijken april 2024

In België zijn er heel wat internet supers die aan huis leveren. Elke boodschappen webshop heeft weer zijn voordelen en nadelen. In het gedeelte hieronder bieden wij actuele info over de populaire bezorgservices in en nabij Olen. Zoek je een andere plaats? Wij bieden ook info over de online boodschappendiensten in Zandhoven, Hulshout & Herselt.

Thuisleveringsdienst van Delhaize

Delhaize is een van de grotere Belgische supermarkten. Ze bieden bij Delhaize een unieke thuisleveringsdienst: maak je reservatie compleet en kies een afleveradres (thuis of op het werk). Dankzij de Click & Collect dienst haal je alles af bij een Collect-punt in de buurt.

  • Reserveren vanaf €60,00, thuislevering vanaf €9,95.
  • Elke week veel nieuwe promoties en acties.
  • Ruime bezorg- en afhaalmogelijkheden.

Colruyt thuisbezorging

Colruyt belooft altijd de laagste prijs, ook als je deze via de webshop besteld. In de handige webwinkel bestel je snel en voordelig al jouw benodigde producten. Dit loopt van Varkenshaas tot en met Wax. Dankzij Collect&Go kan je supersnel jouw bestelling oppikken bij een lokaal pick-up punt.

  • Minimumaankoopbedrag is €0, bezorging aan huis beschikbaar vanaf €12,95.
  • Elke week nieuwe producten in de aanbieding.
  • Online reserveren met de MyColruyt App.

De Carrefour bezorgservice

Bij Carrefour heb je de keuze uit bezorgen of afhalen bij een winkel in de buurt. Het online aanbod omslaat zo’n 13.000 producten. Verse producten zijn altijd gegarandeerd. Dankzij ShipTo wordt het geheel in 90 minuten bezorgd!

  • Het minimum bestelbedrag is €0, levering vanaf €9,50.
  • Aantrekkelijke spaaracties en online promoties.
  • Gezonde maaltijden koken door te koken met de Simply You maaltijdbox.

Haal direct het gemak van de online supermarkt in huis

Scoor de beste aanbiedingen. Alles wordt tot aan de voordeur geleverd!

Albert Heijn webwinkel

Albert Heijn is de supermarkt van onze Noorderburen, en is er nu ook voor de Vlaamse klant. AH biedt een uiteenlopend assortiment. In de prettige webshop kun je zoeken tussen interessante bonusaanbiedingen. Je hebt de keuze uit bezorging op locatie of een pick-up locatie. De AH is straks niet alleen. Ook supermarktketen Jumbo komt naar België!

  • Reserveren vanaf €50,00, bezorging aan huis vanaf €5,00.
  • Gratis thuislevering dankzij de actieproducten.
  • Exclusief online aanbod met veel gratis Allerhande recepten.

Alternatieve bezorgservices

Afgezien van de traditionele supers heb je de keuze uit verschillende bezorgdiensten in Olen. Denk dan aan maaltijdbezorgers zoals Takeaway, Deliveroo en Uber Eats. Flitsbezorgers zoals Gorillas, DingDong en wellicht later dit jaar ook Zapp, Getir of Flink bezorgen de boodschappen binnen 10 minuten aan huis. Eveneens ontwikkeling er nieuwe start-ups zoals Hopr, Pieter Pot, C-Mercado, Butlon. Zij focussen op een bepaald type klant. Alvo, Lidl, Cora, Intermarché, Aldi bezorgen nog vrijwel niet aan huis.

  • Bestelapps zoals Takeaway, Deliveroo en Uber Eats bezorgen naast maaltijden ook steeds vaker boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices zoals Dingdong, Gorillas en Flink zijn razendsnel op locatie (ideaal bij vergeten producten).
  • Aanbieders van maaltijdboxen als 15Gram, HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu bezorgen receptenboxen aan huis.

Vragen en antwoorden m.b.t. online boodschappen doen

Hoe moet ik boodschappen reserveren in Olen?

Dit is heel simpel. Maak een keuze voor een supermarkt, voer jouw persoonsgegevens in, selecteer een leveringsmoment of afhaalmoment en kies al je benodigde boodschappen. Je doorzoekt eenvoudig een heel ruim assortiment van Barbecuesaus t/m Toffee. Je kunt afrekenen via betaalopties zoals Kredietkaart, Automatische incasso, Visa, MasterCard, Bancontact, Maestro. Ruim op tijd ontvang je een tracking link per SMS of Mail met de bezorgtijd.

Hoe hoog zijn de bezorgtarieven?

De leveringskosten hangen af van dag- en tijdstip van bezorging en liggen tussen de €4,50 en €6,75. Meestal zijn er ook kortingscodes voor gratis boodschappen bezorgen in Olen. Afhalen bij een pick-up point is voordeliger. Dit kan al vanaf €2,25.

Duurt het bezorgen van boodschappen lang?

Bij de meeste supermarkten geldt: vandaag reserveren is morgen geleverd. Via nieuwe bezorgdiensten als Shipto kan het zelfs binnen een paar uur. Snelle boodschappen-diensten als Gorillas, Flink en Dingdong kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 10 – 30 minuten.

Hoe werkt het afhaalpunt van boodschappen?

Ben je niet altijd thuis? Je kunt jouw bestelling ook afhalen bij een pick-up point in Olen. Je kunt als je terugrijdt van werk naar huis de boodschappen afhalen die je al vooraf gekozen hebt. Het is minder duur dan thuislevering en je kunt zelf bepalen wanneer je het ophaalt.


Regionale supermarkten

Ga je liever naar de winkel? In de onderstaande tabel verstrekken we adresgegevens van plaatselijke supermarkten in en rondom Olen (2250) die beschikbaar zijn in april 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeKoning Boudewijnlaan 22250Olen
CarrefourBergstraat 1402220Heist-op-den-Berg
ColruytStationsstraat 92230Ramsel
AldiBulestraat 22250Olen
SPAROevelseweg 762250Olen
LidlRinglaan 1702240Zandhoven
Albert HeijnLammerdries-Winkelstraat 42250Olen
OKayGoormansstraat 1052240Zandhoven
Gegevens van supermarkten in de buurt van Olen, Antwerpen

Leave a Comment