boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Hooglede

Laat jij het liefste de boodschappen bezorgen in Hooglede? Online boodschappen doen heeft enorm veel voordeel. Je kunt bestellen binnen een kwartier, je hoeft niets meer te tillen, en je wordt veel minder verleid tot onnodige impulsaankopen. Je hebt een ruime keuze. Van Gebruiksklaardeeg & pannenkoeken tot aan Azijn & olie: jij kan het snel en eenvoudig laten thuisbezorgen waar en wanneer dat gewenst is. Op deze pagina check je nuttige info over een bestelling plaatsen bij de online supermarkt in Hooglede.

De praktische pluspunten van online boodschappen doen

  • Het kost je maximaal 15 – 30 minuten.
  • Jij krijgt alles in kratten thuisgeleverd.
  • Bestellen waar en en wanneer jij dat wil.
  • Je bestelt alleen wat je echt nodig hebt.
  • Er bestaan ook pick-up-point voor het afhalen van de bestelling.
boodschappen-bezorgen-hooglede

Online boodschappen bestellen in Hooglede

Online de boodschappen doen biedt uitkomst voor families, bedrijven en zorglocaties. Alles wat je zoekt, van Scheerschuim tot Frites/patat van populaire merken zoals Weider of bijvoorbeeld Olvarit worden allemaal aan de deur geleverd. Je bent zo minder tijd kwijt aan de inkopen en kunt direct eenvoudig prijzen vergelijken (en profiteren van kortingen). Bij welke supermarkt kan ik in Hooglede online boodschappen bestellen? In de bijgaande tabel bieden we uitgebreide info over bekende online supermarkten van het land. Kies een van de aanbieders om alle bestelvoorwaarden te bekijken of om direct jouw eerste bestelling te plaatsen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, waar moet ik op letten?

Lijkt het jou wel wat, en wil je direct de boodschappen reserveren in Hooglede? In het stappenplan hieronder vertellen wij je graag hoe dit in zijn gang gaat.

In 5 stappen de boodschappen reserveren

  1. Een supermarkt kiezen

    Kies een supermarkt met thuisleveringsdienst in Hooglede. Registreer een nieuw account als je dat nog niet gedaan hebt.

  2. Kies een afleverdag en tijdstip

    Geef aan waar je wilt laten bezorgen en maak een keuze voor een leveringsmoment. Je krijgt direct de juiste bezorgkosten te zien. Vaak bestaan er ook mogelijkheden voor het zelf afhalen van de bestelling (pick-up).

  3. Boodschappen bestellen

    Klik elk artikel aan dat je op je online boodschappenlijst wilt zetten. Door middel van de categorieën en slimme zoekfunctie check je in een mum van tijd alles wat je zoekt: van Verzorging baby tot Visbereidingen van alle bekende merken zoals Tropico en Orval.

  4. Bevestig je aankopen door te betalen

    Check jouw besteloverzicht en betaal direct online. Dat kan door middel van Kredietkaart, Maaltijdcheques, MasterCard, Maestro, Automatische incasso, Bancontact. Voor veel mensen biedt achteraf betalen ook uitkomst.

  5. Bezorging van de boodschappen

    De bestelling wordt gesorteerd en snel aan huis geleverd op het tijdstip en het adres dat je gekozen hebt. Je krijgt vaak een berichtje met het exacte tijdstip van de bezorging.

Alle boodschappen thuisbezorgd in Hooglede

Bekijk alle aanbiedingen en promoties en laat alles aan huis bezorgen

Supermarkten vergelijken april 2024

In België zijn er meer en meer online boodschappenwinkels met een eigen bezorgdienst. Iedere supermarkt webshop heeft weer andere positieve en negatieve punten. In de blokjes hieronder tonen wij extra info over de bekendste bezorgservices in en nabij Hooglede. Je kunt ook doorklikken voor meer informatie over de supermarkt bezorgdiensten in Torhout, Lichtervelde & Roeselare.

Online bestellen bij Delhaize

Delhaize heeft meer dan 700 filialen in België. De thuisleveringsdienst van Delhaize is erg innovatief: regel je boodschappen reservatie snel online en plan de levering in (zowel bij je thuis als op je werk). Via Click & Collect kan je de bestelde items zelf afhalen bij een Collect-punt in jouw stad/wijk.

  • Reserveren vanaf €60,00, thuislevering vanaf €9,95.
  • De actuele promoties zijn eenvoudig in te zien.
  • Veel bezorg- en afhaalmomenten beschikbaar.

Colruyt boodschappenservice

Colruyt biedt standaard de laagste prijs, en is nu ook online beschikbaar. In de slimme webwinkel bestel je in een handomdraai al jouw benodigde producten. Items zoals Pennen en potloden tot en met Hazelnoot- en chocoladepasta. Met behulp van Collect&Go kan je jouw boodschappen afhalen bij een afhaalpunt in de buurt.

  • Het minimale bestelbedrag is €0, aan huis bezorgd vanaf €12,95.
  • Profiteer altijd van de beste promoties, ook online.
  • Gemakkelijke webwinkel, snel bestellen.

Carrefour boodschappen

Ga je online bestellen bij Carrefour? Dan kan je kiezen uit bezorging bij je thuis of afhalen in je winkel. Online shoppers kunnen kiezen uit zo’n 15.000 artikelen. Altijd voldoende vers en houdbaar. Als je kiest voor ShipTo worden jouw producten binnen 2 uur geleverd!

  • Bestellen vanaf €0, bezorging aan huis vanaf €9,50.
  • Eenvoudig bestellen via de webshop of met de App.
  • Lekker en verantwoord eten via de eigen ontwikkelde Simply You maaltijdbox.

Ontdek het voordeel van de online supermarkt

Bestel snel en super eenvoudig de beste acties online. Vandaag besteld is morgen in huis!

Albert Heijn bezorgservice

Albert Heijn is de supermarkt van onze Noorderburen, en ook in Belgische regio’s zijn de nu actief. AH komt met een zeer uitgebreid aanbod. Online kun je zoeken tussen de mooiste bonusaanbiedingen. Belgische klanten kunnen kiezen voor leveringen voor thuis of een van de aanwezige afhaalpunten. Leuk detail: ook de Jumbo wordt gelanceerd in België.

  • Bestellen vanaf €50,00, thuislevering vanaf €5,00.
  • Iedere week actieproducten voor gratis thuislevering.
  • Eenvoudig recepten zoeken in het online Allerhande Magazine.

Actuele boodschappendiensten

Afgezien van de reguliere supers kan jij ook terecht bij andere type bezorgdiensten in Hooglede. Denk dan aan online platforms zoals Takeaway, Deliveroo en Uber Eats. Razendsnelle flits-supers zoals DingDong, Gorillas en wellicht later dit jaar ook Zapp, Getir of Flink kunnen binnen 10 tot 15 minuten aan huis leveren. Tevens ontstaan er nieuwe start-ups zoals Butlon, C-Mercado, Pieter Pot, Boeren en Buren. De specialiseren zich op bepaalde punten of producten. Alvo, Intermarché, Spar, Cora, Lidl bieden online bestellen nog niet aan.

  • Bezorgplatforms zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway kunnen naast maaltijden nu ook etenswaren brengen.
  • 10-minuten bezorgservices als Dingdong, Flink en Gorillas kunnen heel snel boodschappen leveren.
  • Maaltijdboxen als bijv. 15Gram, Ekomenu, Marley Spoon, Foodbag brengen een box verse ingrediënten aan huis.

Vragen en antwoorden m.b.t. boodschappen bezorgen

Kan ik boodschappen reserveren in Hooglede?

Dat is eigenlijk niet heel moeilijk. Selecteer een supermarkt, voltooi de account-registratie, kies een bezorg- of afhaalmoment en voeg alle producten toe aan je winkelmand. Zo kan jij kiezen uit een gevarieerd aanbod van Roomijsjes tot bijvoorbeeld Cocktailsaus. Betalen kan veilig via o.a. Bancontact, Kredietkaart, Visa, Maestro, MasterCard, Automatische incasso. Op de ochtend van bezorging wordt je per SMS of mail op de hoogte gehouden met een verwacht tijdstip van bezorging.

Brengen ze ook kosten voor het bezorgen in rekening?

De leveringskosten variëren per supermarkt en liggen tussen de €2,75 en €5,50. Doorgaans zijn er actieproducten voor gratis boodschappen bezorgen in Hooglede. Het kiezen voor zelf afhalen (click-collect) is voordeliger. Dit kan al vanaf €2,25.

Wat is de gemiddelde bezorgtijd?

Bij veel van de shops geldt: vroeg bestellen is morgen al thuis leveren. Via nieuwe bezorgdiensten als Shipto kan het zelfs binnen een paar uur. Snelle boodschappenleveranciers als Gorillas, Dingdong en Flink kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, binnen 10 – 30 minuten.

Hoe werkt Click & Collect, het afhalen van boodschappen?

Je kunt jouw bestelling ook zelf komen ophalen bij een pick-up point in Hooglede. Je kunt dan op het moment dat het jou uitkomt de boodschappen inladen die je al vooraf gekozen hebt. Deze service is vaak voordeliger dan thuisbezorging en je hoeft niet thuis te blijven om te wachten op de bezorger.


Regionale supermarkten

Ga je liever naar de winkel? In het schema hieronder tonen wij adresgegevens van regionale supermarkten in en rondom Hooglede (8830) die open zijn in april 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeBruggestraat 1018820Torhout
CarrefourOostendestraat 2848820Torhout
ColruytIeperstraat 888830Hooglede
AldiKoning Leopold III-laan8800Roeselare
SPARSchavelarestraat 538820Torhout
LidlStatiestraat 1028810Lichtervelde
PrimaBurg 558820Torhout
OKayBeversesteenweg 2028800Roeselare
Adressen van lokale supers rondom Hooglede, West Vlaanderen


Alle plaatsen in deze gemeente

Leave a Comment