boodschappen-bezorgen-belgie

Boodschappen bezorgen Moerkerke

Zonder gedoe de boodschappen laten bezorgen in Moerkerke? Online boodschappen doen heeft enorm veel voordeel. Je kunt bestellen binnen een kwartier, je hoeft niets te tillen en je bestelt alleen de producten die je echt nodig hebt. Het assortiment van de online super is groot. Van Smeersalades tot Soepgroenten: jij kan het hele assortiment laten bezorgen op praktische elke locatie in België. Op deze pagina bieden wij uitgebreide info over een bestelling plaatsen bij de online supermarkt in Moerkerke.

Positieve aspecten van online boodschappen doen

  • Online bestellen kan al binnen een kwartier.
  • Je profiteert dikwijls van gepersonaliseerde aanbiedingen.
  • Na sluitingstijd gewoon inkopen blijven doen.
  • Je doet veel minder impulsaankopen.
  • Er zijn veel verschillende bezorgmomenten.
boodschappen-bezorgen-moerkerke

Online boodschappen bestellen in Moerkerke

Bestellen bij de online supermarkt biedt uitkomst voor tweeverdieners, eenpersoonshuishoudens en bejaarden. Het gehele assortiment van Notenmix tot Eieren van populaire merken zoals Cécémel of bijvoorbeeld Corners bestel je makkelijk en snel via de App of webshop. Bestellen doe je binnen een kwartiertje en je betaalt nooit teveel voor jouw boodschappen. Via welke supermarkten kan ik in Moerkerke online boodschappen bestellen? In de vergelijkingstabel verstrekken we handige info over betrouwbare online supermarkten van het land. Klik door voor extra info of om vandaag nog een bestelling te doen.

Winkel

Bezorging

Beoordeling

Meer informatie

10.000+ artikelen

Ruim assortiment

Gezonde maaltijdboxen

Boodschappen online reserveren, hoe werkt het?

Ben je overtuigd en vandaag nog jouw boodschappen reserveren in Moerkerke? In het hieronder weergegeven stappenplan vertelt onze expert hoe dit in zijn gang gaat.

Boodschappen reserveren in 5 stappen

  1. Maak een keuze uit de beschikbare supermarkten

    Selecteer een super met thuisleveringsdienst in Moerkerke. Registreer een nieuw account als je dat nog niet gedaan hebt.

  2. Kies een afleverdag en tijdstip

    Vul het bezorgadres in en reserveer jouw leveringsmoment. Je krijgt direct de juiste bezorgkosten te zien. Bij een groeiend aantal supermarkten is er ook een optie voor pick-up (afhalen).

  3. Zoeken en bestellen

    Vul jouw winkelwagen met de benodigde producten. Dankzij de verschillende categorieën en slimme zoekfunctie tref je gemakkelijk al jouw benodigdheden: van Gekookte vis tot en met Yoghurt & platte kaas van veel bekende merken zoals De Ruijter en BSN.

  4. Betalen en afronden

    Open het besteloverzicht en voer de betaalgegevens in. Betalen kan veilig en snel via Bancontact, Maestro, Visa, Automatische incasso, Maaltijdcheques, Kredietkaart. Soms is achteraf betalen ook een optie.

  5. De bezorging van jouw bestelling

    Jouw items worden verpakt en aan huis gebracht op het gekozen adres en tijdstip. Je zal een SMS of mail ontvangen met een meer specifiek bezorgslot.

Goedkoop boodschappen thuisbezorgd in Moerkerke

Bekijk acties en aanbiedingen en laat uw boodschappen morgen nog bezorgen

Supermarkten vergelijken april 2024

Vandaag de dag zien we steeds meer internet supermarkten waaruit je kan kiezen. Elke individuele supermarkt heeft voor- en nadelen. In de blokjes hieronder tref je handige informatie over de meest gebruikte bezorgservices in en nabij Damme. Tevens lees je op deze website info over de boodschappen bezorgdiensten in Lapscheure, Hoeke & Sint-Kruis.

Online boodschappen doen op Delhaize.be

Delhaize is al jarenlang een van de populairste winkel van België. Ze bieden bij Delhaize een unieke thuisleveringsdienst: rond je reservatie volledig af en laat jouw bestelling leveren (denk aan huisadressen of werkadressen). Via de Click & Collect dienst kan je jouw order zelf komen ophalen bij een Collect-punt in de buurt van je woning.

  • Het minimum bestelbedrag is €60,00, aan huis bezorgd vanaf €9,95.
  • Elke donderdag komen er nieuwe promoties online.
  • Bezorging van 7:00 tot 21:00.

Colruyt boodschappendienst

Colruyt staat bekend om de laagste prijs garantie, wat bezorging extra aantrekkelijk maakt. In hun online winkel bestel je eenvoudig duizenden producten. Items zoals Likeuren tot Koffiefilterzakjes. Middels Collect&Go haal je zelf jouw boodschappen af bij meer dan 200 afhaalpunten.

  • Reserveren vanaf €0, thuisbezorging vanaf €12,95.
  • Altijd verzekert van de laagste prijs.
  • Gemakkelijk en snel bestellen in de webshop of App.

Bestellen bij Carrefour

Carrefour hanteert 2 mogelijkheden: bezorgen of ophalen bij een van de 250 winkels. In de webwinkel vind je meer dan 13.000 producten. Altijd maximaal vers. Met het nieuwe ShipTo wordt het geheel binnen slechts 90 minuten geleverd!

  • De minimum bestelling is €0, thuislevering vanaf €9,50.
  • Bestel je voor 10 uur ‘s avonds, dan heb je het morgen in huis.
  • Gezond en gevarieerd eten door te koken met de Simply You maaltijdbox.

Probeer de bezorgservice van een online supermarkt uit

Online de beste acties en promoties bestellen. Vandaag bestellen, morgen alles aan huis geleverd!

Albert Heijn

Albert Heijn is de meest bekende supermarkt in Nederland, en is nu ook actief in België. AH levert een zeer uitgebreid aanbod. In de gebruiksvriendelijke webwinkel maak je aanspraak op de mooiste bonusaanbiedingen. Als gebruiker heb je de keuze uit leveringen voor thuis of een handig Pick Up Point. Ook het Nederlandse Jumbo opent binnenkort haar deuren in België.

  • Bestelling reserveren vanaf €50,00, leveringen aan huis vanaf €5,00.
  • Gratis thuislevering bij actieproducten.
  • Krijg recept-tips en kookadvies via de Allerhande.

Actuele bezorgdiensten

Ook naast de traditionele supers kun je ook eens proberen te bestellen bij andere nieuwe bezorgdiensten in Moerkerke. Voorbeeld zijn maaltijdbezorgers zoals Deliveroo, Uber Eats en Takeaway. Flitsbezorgdienst als Gorillas, DingDong en mogelijk in de toekomst ook Getir, Flink en Zapp kunnen jouw boodschappen zelfs binnen tien minuten leveren. Ook zijn er tal van innovatieve services Pieter Pot, Hopr, Butlon, C-Mercado. Ze leveren allemaal een unieke propositie. Cora, Aldi, Alvo, Spar, Lidl bieden online bestellen nog niet aan.

  • Online platforms zoals Takeaway, Deliveroo en Uber Eats bezorgen naast maaltijden ook steeds vaker boodschappen.
  • 10-minuten bezorgservices zoals Dingdong, Gorillas en Flink zijn de snelste bezorgdiensten.
  • Maaltijdbox leveranciers als Ekomenu, Marley Spoon, Foodbag, 15Gram bieden kookboxen voor thuis.

Alles wat je moet weten over boodschappen bezorgen

Hoe moet ik boodschappen reserveren in Moerkerke?

Daar hoef je niet veel voor te doen. Selecteer een supermarkt, voltooi de account-registratie, geef door waar en wanneer alles moet worden afgeleverd en maak je boodschappenlijstje compleet. Je beschikt zo over een uitgestrekt aanbod van Weerstand en energie tot ook Superfood. Vaak aangeboden betaalmethodes zijn Kredietkaart, Maestro, Bancontact, Maaltijdcheques, Automatische incasso, MasterCard. Op de ochtend van bezorging ontvang je een bericht met een verwacht tijdstip van bezorging.

Moet ik rekening houden met bezorgkosten?

De leveringskosten hangen af van supermarkt en bezorgmoment. Ze liggen tussen de €2,50 en €6,75. In de regel promoten supers speciale promotieartikelen voor gratis boodschappen bezorgen in Moerkerke. Afhalen bij een pick-up point is iets goedkoper. Dit kost om en nabij de €1,75.

Hoe snel kan ik mijn boodschappen laten bezorgen?

Vaak kun je profiteren van: vandaag reserveren is morgen geleverd. Via nieuwe bezorgdiensten als Shipto kan het zelfs binnen een paar uur. Snelle boodschappen-diensten als Dingdong, Flink en Gorillas kunnen boodschappen dezelfde dag bezorgen, in sneller dan 20 minuten.

Hoe werkt het boodschappen pick-up point?

Ben je niet altijd thuis? Je kunt jouw bestelling ook afhalen bij een pick-up point in Moerkerke. Je kunt dan op het moment dat het jou uitkomt de boodschappen snel afhalen die je vooraf besteld hebt. Deze service is vaak voordeliger dan alles laten bezorgen en je bent een stuk flexibeler.


Supermarkten in de omgeving

Geef jij toch de voorkeur aan een echte winkel? In de onderstaande tabel verstrekken we adressen van bekende supermarkten in en rondom Moerkerke (8340) waar je kunt shoppen in april 2024.

SupermarktStraatnaamPostcodePlaats
DelhaizeMalehoeklaan 28310Sint-Kruis
CarrefourBruggesteenweg 38340Sijsele
ColruytNijverheidsstraat 1248310Assebroek
AldiMaalse Steenweg 2048310Sint-Kruis
SPARRonsaardbekestraat 788000Brugge
LidlDorpsstraat 1798340Sijsele
PrimaHoornstraat 568340Moerkerke
AlvoLegeweg 508200Sint-Andries
Adresgegevens van regionale supers in Damme, West Vlaanderen

Leave a Comment